News

Detalii șocante în cazul Raisei, fetiţa găsită moartă lângă casă. Pe cine bănuiesc, de fapt, părinţii că a ucis-o. Polițiștii au reținut deja un suspect. Update

Ies la iveală noi informații în cazul Raisei, fetiţa din Dolj găsită moartă lângă casă. Ce spune mama copilei de doi ani
29.05.2024 | 09:32
Detalii socante in cazul Raisei fetita gasita moarta langa casa Pe cine banuiesc de fapt parintii ca a uciso Politistii au retinut deja un suspect Update
Detalii șocante în cazul Raisei, fetiţa găsită moartă lângă casă. colaj Fanatik/ Foto captură Observator/ IPJ Dolj
ADVERTISEMENT
29-05-2024
06:39

Polițiștii au reținut un suspect în cazul uciderii Raisei

A fost reținut principalul suspect în cazul uciderii Raisei, fetița de doi ani și cinci luni din Dolj. Este vorba despre verișorul micuței, un băiat de 15 ani. Din primele cercetări, se pare că adolescentul este bănuit de comiterea faptei.

De altfel, au apărut rezultatele necropsiei. Acestea arată că micuța a fost ucisă, având parte de o moarte violentă. În acest context, încadrarea juridică a faptei s-a schimbat din cea de ucidere din culpă în cea de omor.

Anchetatorii au desfășurat audieri-maraton încă de marți, 28 mai. Amintim că fetița de doi ani și cinci luni a dispărut, luni, din fața curții. După aproximativ 24 de ore de căutări a fost găsită moartă, într-o râpă, în apropierea casei. Pe corpul ei erau urme de violență și strangulare.

Ies la iveală noi informații în cazul Raisei, fetiţa găsită moartă lângă casă, în localitatea Breasta din județul Dolj. Așa cum FANATIK vă informa, anchetatorii nu exclud varianta crimei având în vedere urmele de violență descoperite pe corpul micuței.

Cazul Raisei, fetiţa găsită moartă lângă casă: dezvăluirile mamei

Copila de nici trei ani a fost găsită marți, 28 mai, într-o râpă aflată la câteva sute de metri de casă, după aproape 24 de ore de căutări de amploare. Raisa zăcea fără suflare, iar oamenii legii au constatat că ar fi fost strangulată, așa cum reiese din primele cercetări.

ADVERTISEMENT

Rudele fetiței au ajuns la audieri. Părinții lucrează în Spania, așa că sunt mai tot timpul plecați, lăsând copiii în grija bunicilor. Cristina, mama Raisei a mărturisit anchetatorilor că ea și soțul au datorii la cămătari.

Se teme că la mijloc ar fi vorba de o răzbunare. Cu toate că nu au existat amenințări directe cu privire la copii, femeia nu exclude această ipoteză. „Nu au fost ameninţări să spună că vine şi îmi omoară copilul.

ADVERTISEMENT

Ameninţări au fost că ne certăm noi între noi, că pe unde ne prindem, una, alta, dar de copii, nu! Oricine ar fi putut să facă asta, că e cel mai important din neam, vreau să se plătească!”, a transmis mama micuței pentru Observator News.

Unde a fost văzută ultima dată Raisa

Și unchiul fetiței crede că este vorba despre o crimă, având în vedere urmele de violență de pe trupul ei. Luni, 27 mai, în jurul prânzului, Raisa se juca cu copiii în fața curții, în apropiere de locuință.

ADVERTISEMENT

Ultima dată când a fost văzută în viață, copila intra în gospodăria bunicilor, care locuiesc în aceeași zonă. Ciudat este că aceștia nu le-au permis polițiștilor să intre cu câinii de urmă în curtea lor în timpul căutărilor, conform sursei citate.

„Era fata mea. Nepoata la fata mea. Chiar dacă o lua somnul cu dumneavoastră în cameră, când se trezea fugea la mine în cameră. ‘Tataie, vreau să mă culc’”, a spus bunicul Raisei, fetița de doi ani și cinci luni.

ADVERTISEMENT

Apropiații părinților au dezvăluit că, de fapt, micuța nu era recunoscută de tată drept fiica lui. În plus, cei care au participat la căutări spun că mai multe rude ale Raisei ar fi dat piste greșite anchetatorilor în timpul căutărilor. Tocmai de aceea au fost duse la audieri mai multe persoane, inclusiv membri ai familiei.

 

 

ADVERTISEMENT