News

Detalii șocante în dosarul lui Gheorghe Dincă. Ce au descoperit anchetatorii în toaleta din curtea “monstrului” din Caracal

21.06.2020 | 16:12
Detalii socante in dosarul lui Gheorghe Dinca Ce au descoperit anchetatorii in toaleta din curtea monstrului din Caracal
ADVERTISEMENT

Ies la iveală noi detalii din dosarul lui Gheorghe Dincă, amănunte omise până acum de anchetatori. Oamenii legii veniți de la București au descoperit bucăți de oase sfărâmate în toaleta din curtea criminalului.

Anchetatorii au răscolit fiecare colțișor din casa și curtea lui Gheorghe Dincă și au descoperit bucăți de oase chiar în toaleta din curte. Probele au fost trmise pentru analiză, împreună cu niște resturi textile.

ADVERTISEMENT

Aceste amănunte au ieșit la iveală abia acum. Din păcate, însă, rezultatul analizelor arată că oasele sunt de proveniență animală, iar resturile textile nu aparțin niciuneia dintre cele două fete dispărute.

Bucăți de oase descoperite în toaleta lui Ghoerghe Dincă

Potrivit gândul.ro, noi detalii din dosarul lui Gheorghe Dincă scot la iveală descoperiri ciudate în „Casa Ororilor”, dar, din păcate, niciuna dintre ele nu conduce spre soluționarea cazului.

ADVERTISEMENT

Probele găsite au fost trimise pentru analiză, iar rezultatele au concluzionat că oasele erau de origine animală și țesăturile nu aparțineau nici Luizei, nici Alexandrei.

Anchetatorii consideră că acest caz trebuia predat specialiștilor de la Omoruri, încă de la început, și nu celor de la DIICOT. Doar așa ar fi putut exista o rezolvare mai rapidă a situației.
Altfel, a trecut aproape un an de la dispariția Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu și cazul e departe de a fi rezolvat. Tergiversarea cazului, dar mai ales drama părinților care și-au pierdut copiii, continuă să fie în atenția publică, cu atât mai mult cu cât autoritățile nu au oferit un verdict clar.
De partea cealaltă, Gheorghe Dincă crează tot felul de scenarii care să îi încurce pe anchetatori. Astăzi declară ceva, mâine schimbă discursul, iar acest aspect nu face decât să scoată în evidență disperarea unui om aflat în spatele gratiilor.