News

Detalii șocante în urma accidentului din Buzău. Tânărul decedat ar fi intrat intenționat în mașina de pompieri

Un tânăr de 24 de ani din Buzău a murit, miercuri, într-un cumplit accident produs pe un drum județean. Apar informații cutremurătoare despre victima evenimentului rutier.
25.01.2023 | 14:37
Detalii socante in urma accidentului din Buzau Tanarul decedat ar fi intrat intentionat in masina de pompieri
Cine era tânărul decedat în accidentul din Buzău. Ar fi intrat intenționat în mașina de pompieri. Sursa foto: buzoienii.ro / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pentru un tânăr de 24 de ani din județul Buzău, viața s-a sfârșit tragic, miercuri dimineața. Acesta a murit strivit de fiarele contorsionate ale mașinii sale după un impact violent cu o autospecială ISU.

Cine era tânărul decedat în accidentul din Buzău. Ar fi intrat intenționat în mașina de pompieri

Între timp, au apărut informații despre identitatea victimei. Băiatul decedat în accident George M., locuia în comuna Smeeni, județul Buzău.

ADVERTISEMENT

În momentul accidentului, tânărul se afla la volanul unui Logan și se deplasa dinspre Smeeni către municipiul Buzău.

La un moment dat, din motive necunoscute, ar fi intrat pe contrasens. Aici s-a ciocnit violent de o mașină de pompieri care se întorcea din misiune.

ADVERTISEMENT

Coliziunea celor două vehicule a fost devastatoare pentru Logan. Mașina lui George a fost aruncată de pe carosabil și s-a răsturnat pe câmp, unde a rămas fără plafon. Tânărul, prins între fiarele autoturismului, nu a avut nicio șansă de supraviețuire și a murit pe loc.

Ipoteza luată în calcul de anchetatori: George ar fi intrat intenționat în mașina de pompieri

Cele mai noi informații legate de tragedia din Buzău indică faptul că George ar fi intrat intenționat în mașina de pompieri. Tânărul a obținut permisul de conducere recent, însă i-a fost retras după ce a fost diagnosticat cu epilepsie, scrie Adevărul.

ADVERTISEMENT

Această ipoteză privind un posibil suicid la volan este susținută și de câteva mărturii ale unor șoferi din trafic. Oamenii spun că autoturismul condus de băiatul din Smeeni rula cu viteză direct către mașina de pompieri.

Totodată, există și varianta ca George să fi suferit o criză de epilepsie în timp ce se afla la volan.

ADVERTISEMENT

Sursa citată mai scrie că, în 2021, George ar fi încercat să se sinucidă. Atunci, s-a aruncat de la etajul I al unui bloc din Smeeni, însă a căzut în picioare și a scăpat doar cu câteva răni.

Vestea că George a murit a adus un val de mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare curg. Rudele și cei care l-au cunoscut sunt șocați de moartea fulgerătoare a tânărului.

  • ”Dumnezeu sa te ierte scumpul nostru văr, nu ne vine să credem ce s-a întâmplat, ne-ai lăsat cu sufletele arse. Drum lin către îngeri, vărul nostru scump și drag”.
  • ”Dumnezeu sa te ierte sufletul meu bun, nu te voi uita niciodată”.
  • ”Să le dea Dumnezeu părinților multă putere să poată trece peste asemenea durere, îmi pare foarte rău”.
ADVERTISEMENT