News

Detalii terifiante din cazul femeii însărcinate ucise de concubin. Bărbatul mai făcuse închisoare pentru omor

Bărbatul care și-a ucis în bătaie iubita a mai fost la închisoare pentru omor.
08.06.2021 | 13:58
Detalii terifiante din cazul femeii insarcinate ucise de concubin Barbatul mai facuse inchisoare pentru omor
Detalii terifiante din cazul femeii însărcinate ucise de concubin. Bărbatul mai făcuse închisoare pentru omor. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Individul care și-a ucis în bătaie partenera de viață în decursul acestui weekend a comis și alte infracțiuni, motiv pentru care în acest moment sunt derulate mai multe anchete de autoritățile de profil din Vrancea.

Astfel, sunt deschise anchete la Poliție, Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea și Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care și-a ucis iubita însărcinată, ar fi violat o femeie în aceeași zi

Bărbatul este vizat acum de mai multe acuzații care au ieșit la iveală, după ce acesta a sunat la 112 și a reclamat că iubita lui se simte rău, după ce băuse o cafea.

În urma analizelor amănunțite ale medicilor legiști, s-a stabilit că aceasta avea urme de violență pe corp, iar principalul suspect este nimeni altul decât concubinul acesteia.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, bărbatul ar fi bătut-o pe femeie cu o zi înainte și a lăsat-o să agonizeze până a doua zi, când a decis să alerteze autoritățile.

Dar, după această crimă înfiorătoare, când el a fost reținut de oamenii legii, s-au aflat informații despre alte infracțiuni comise de individ. Se pare că acesta a primit o vizită de la o altă femeie în noaptea în care a bătut-o pe femeie până a ucis-o.

ADVERTISEMENT

Bărbatul ar fi violat-o pe respectiva vizitatoare, chiar după ce își bătuse concubina. Mai mult, pe fir a intrat și Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului.

Copilul femeii ucise, bătut de bărbatul agresiv

Au fost analizate niște imagini apărute în spațiul public, mai exact pe Facebook, în care suspectul l-a fotografiat pe copilul concubinei pe care a ucis-o, cu cătușe la mâini, în timp ce plângea.

ADVERTISEMENT

În acest caz a fost deschis un dosar penal și bărbatul este cercetat și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului. În aceste momente, copilul a fost preluat în regim de urgență și se află în grija unui asistent maternal.

“În urma autosesizării, dar şi a unei sesizări primite la sediul Inspectoratului de Poliţie Vrancea, privind tratamentele la care ar fi fost supus un minor, în vârstă de circa 2 ani, a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Acţiunile au fost întreprinse şi ca urmare a apariţiei pe o platformă de socializare a unor imagini în care apare minorul, în urma verificărilor efectuate de către poliţişti, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea fiind întocmit un dosar de cercetare penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea”, transmite IPJ Vrancea.

Cadrele medicale au sesizat faptul că acel copil avea urme vizibile de violență. Bărbatul care și-a omorât concubina,a violat o altă femeie chiar în aceeași noapte, și i-a aplicat bătăi copilului femeii ucise a mai fost la închisoare timp de 13 ani și abia revenise din detenție.

ADVERTISEMENT