ADVERTISEMENT
News

Detalii terifiante ies la iveală în cazul femeii incendiate la Ghimpați. Suspecții au acționat în 7 minute

Autor: Adrian Baciu | 19.11.2020 | 20:57
Detalii terifiante ies la iveală în cazul femeii incendiate la Ghimpați. Suspecții au acționat în 7 minute
Detalii terifiante ies la iveală în cazul femeii incendiate la Ghimpați. Suspecții au acționat în 7 minute. Sursa foto: colaj Fanatik

Procurorii prezintă detalii terifiante în cazul femeii ucise și apoi incendiate pe un câmp din Ghimpați, județul Giurgiu. Cei trei suspecții de crimă ar fi acționat foarte rapid, în doar 7 minute.

ADVERTISEMENT

Cele două femei și bărbatul ajunși deja după gratii, după arestarea preventivă din urmă cu o zi, recunosc numai incendierea, nu și uciderea femeii, anunță oamenii legii.

Din datele preliminare, anchetatorii au ajuns la concluzia, studiind și autopsia, că victima ar fi murit în principal din cauza loviturilor care i-au fost aplicate.

Ies la iveală detalii terifiante în cazul femeii incendiate la Ghimpați

Miercuri, principalii suspecți în cazul Sabinei, femeia ucisă şi incendiată într-o valiză pe un câmp în Ghimpați, au fost arestați preventiv, după ce și-au recunoscut fapta.

ADVERTISEMENT

Judecătorii Tribunalului Giurgiu au decis ca aceștia să stea după gratii în următoarele 29 de zile. Este vorba despre două surori și iubitul uneia dintre ele.

La o zi distanță, anchetatorii prezintă o serie de amănunte legate de modul în care aceștia au acționat. Astfel, în ceea ce privește încercarea celor trei de a scăpa de cadavru, imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonele tranzitate arată că totul a durat mai puţin de 7 minute, anunță Digi24.

  • Andreea Albu, prim-procuror Parchetul Giurgiu: Suspecții nu au lăsat urme, totul a fost lucrat informativ, operativ de politiștii judiciari.
  • Reporter: Cum s a petrecut totul?
  • Andreea Albu: Organele de anchetă apreciază că totul a durat maximum 7 minute.
ADVERTISEMENT

Concluziile Tribunalului Giurgiu

Potrivit unui comunicat emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu, Mihaela Sabina Mircea, mama unui copil de opt ani, ar fi fost ucisă în casa unde locuia cu presupușii criminali. Femeia ar fi practicat prostituția

”Ca urmare a vizionării și analizării minuțioase a camerelor de supraveghere coroborat cu declarațiile martorilor audiați în cauză și alte probe administrate a fost identificat autoturismul cu care a fost transportat geamantanul în care se afla corpul victimei.

ADVERTISEMENT

La data de 17.11.2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu împreună cu ofițeri de poliție din cadrul IGPR – Direcția de Investigații Criminale și IPJ Giurgiu – Serviciul de Investigații Criminale au efectuat mai multe percheziții domiciliare în vederea identificării locului în care a decedat victima și completării probatoriului.

Cu această ocazie a fost ridicat autoturismul mai sus menționat. S-a stabilit că victima practica prostituția, locuia împreună cu autorii, iar mobilul faptei de omor a constat în neînțelegeri intervenite între aceștia în interiorul locuinței.

ADVERTISEMENT

Au fost audiate în cauză mai multe persoane, iar față de trei dintre aceștia s-a dispus continuarea urmăririi penale și punerea în mișcare a acțiunii penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor calificat și profanare de cadavre, luându-se măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentate judecătorului de drepturi și libertăți cu propunerea de arestare preventivă”, anunță Instituția.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT