Fotbal intern

Detalii uluitoare despre operația pe cord suferită de George Țucudean oferită în exclusivitate de FANATIK! „Scoatem inima, o curățăm și o punem la loc”

03.04.2019 | 10:06
Detalii uluitoare despre operatia pe cord suferita de George Tucudean oferita in exclusivitate de FANATIK Scoatem inima o curatam si o punem la loc
ADVERTISEMENT

Bunicul lui George Țucudean a oferit câteva detalii uluitoare despre operația pe cord suferită de atacantul CFR-ului! Așa cum a anunțat în exclusivitate FANATIK, Țucudean s-a operat în urmă cu doar câteva zile la o clinică din Viena pentru rezolvarea unor probleme cardiace. Golgheterul Ligii 1 Betano suferea de o accelerare a ritmului cardiac care îi mărea foarte mult pulsul atunci când se afla pe teren.

Mai mult de atât, bunicul lui Țucudean a povestit și discuția pe care a avut-o cu medicii care l-au operat pe atacantul CFR-ului. „Doctorii mi-au zis: Nu vă îngrijorați. Scoatem inima, o curățăm și o punem la loc, ca pe o piesă de mașină”, a mai spus Gheorghe Cosma. Primul om de la CFR Cluj care a confirmat operația la inimă a lui George Țucudean a fost antrenorul Dan Petrescu.
Detalii uluitoare despre operația pe cord suferită de George Țucudean! Țucudean
George Țucudean reintră în curând în programul echipei

Clubul ba, Petrescu da

Întrebat după meciul cu Astra despre intervenția chirurgicală suferită de atacantul său, Petrescu recunoscut: „Eu sper ca Țucudean să joace din returul de play-off. Nu cred că va fi apt în următoarele jocuri, cu Craiova și Steaua. Așa mi-au spus doctorii și cei care au vorbit cu el. Eu nu am vorbit până acum cu el. Îl aștept săptămâna viitoare la club ca să discutăm și să vedem când intră la antrenamente”.

Lui Țucudean i s-a transmis, după plecarea de la Viena, că în 10 zile se poate antrena normal. Ceea ce înseamnă că, teoretic, luni 8 aprilie, când începe săptămâna pregătitoare a meciului din Gruia cu FCSB, Țucudean va fi la antrenamentele lui Dan Petrescu. Rămâne de văzut dacă Petrescu se va și baza pe jucătorul său pentru derby-ul campionatului.

  • 16 goluri a marcat George Țucudean în actualul sezon de Liga 1