News

Detalii uluitoare despre șoferul român care și-a omorât doi copii și părinții în accidentul din Italia. De câte ore conducea

08.06.2020 | 10:24
Detalii uluitoare despre soferul roman care sia omorat doi copii si parintii in accidentul din Italia De cate ore conducea
ADVERTISEMENT

Apar noi detalii despre șoferul român care și-a omorât doi copii și părinții în accidentul produs vineri, 5 iunie, pe o autostradă intens circulată din Italia.

Detalii uluitoare despre șoferul român care și-a omorât doi copii și părinții în accidentul din Italia. De câte ore conducea

Un român de 30 de ani este considerat principalul vinovat al tragicului accident petrecut în weekendul trecut pe pe autostrada A1, între Arezzo şi Monte San Savino, în Italia.

ADVERTISEMENT

Din ultimele informații, românul este deja arestat cu acuzația de omor. În urma evenimentului rutier grav, și-au pierdut viața doi copii și părinții acestuia.

Cauza principală a accidentului este oboseala. Presa din Italia, citată de Digi24, scrie că cetățeanul român conducea continuu de 30 de ore.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea a fost făcută chiar de șoferul vinovat, la audierile din fața poliției italiene: ”Nu puteam să-mi țin ochii deschiși, eram obosit mort”, ar fi spus conaționalul nostru.

Românul vinovat de accident, probleme mai vechi cu legea

Bărbatul din România de 30 de ani care a produs accidentul din Italia a fost arestat pentru omor. El era în perioada de eliberare condiționată, după ce fusese condamnat anterior pentru un jaf în zona Calabria.

ADVERTISEMENT

Tragedia din Italia s-a produs în cursul zilei de vineri, în jurul orei 14:00 în zona Badia al Pino, din provincia Arezzo.

Copiii se aflau împreună cu bunicii şi alte persoane într-un minivan marca Volkswagen Sharan. În urma coliziunii deosebit de grave, patru persoane, cei doi copii şi bunicii lor, au murit pe loc. Alte şapte persoane au fost rănite şi au ajuns de urgenţă la spital.

ADVERTISEMENT

Răniții au fost duşi la spitalele din apropiere, iar pentru doi dintre pacienţi au intervenit elicopterele medicale, starea de sănătate fiind extrem de gravă.

Ambasada României la Roma și Consulatul General al României la Bologna au întreprins demersuri pe lângă autoritățile locale în regim de urgență, pentru informații privind cetățenia, identitatea și starea de sănătate a persoanelor afectate, precum și circumstanțele producerii accidentului, a precizat MAE, în urmă cu două zile.

ADVERTISEMENT