Life

Detaliile din culisele plecării lui Cătălin Botezatu! S-a certat cu Raluca Bădulescu?

Plecarea lui Cătălin Botezatu din cadrul emisiunii Bravo, ai Stil! de la Kanal D a surprins mai toată lumea modei, cu atât mai mult cu cât designerul era văzut ca fiind un adevărat specialist în domeniu, iar comentariile cu privire la ținutele concurentelor erau, de cele mai multe ori, adevărate axiome în trendurile modei românești.
30.07.2021 | 14:04
Detaliile din culisele plecarii lui Catalin Botezatu Sa certat cu Raluca Badulescu
Catalin Botezatu -a certat cu Raluca Badulescu sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, pare-se, nu doar dorința lui Cătălin Botezatu de a avea un proiect în care să fie el ”vioara întâi” l-a determinat să plece, ci și o ceartă cu Raluca Bădulescu, amica lui până de curând.

De ce s-ar fi certat Cătălin Botezatu cu Raluca Bădulescu

Conform site-ului voceabanilor.ro, cearta dintre Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu a intervenit după ce s-ar fi aflat salariul pe care îl încasează de la Kanal D celebrul designer.

ADVERTISEMENT

Astfel, susține sursa citată, Cătălin Botezatu și-ar fi negociat, acum un an, un onorariu enorm pentru aparițiile sale din cadrul galelor Bravo, ai Stil!, suma ridicându-se – incluzând și restul emisiunilor la care apare, fie că vorbim de Teo Show, fie că vorbim de știri – la aproximativ 10.000 de euro.

Iar acest lucru pare să o fi deranjat pe Raluca Bădulescu care, susține sursa citată, are doar 2.800 de euro, lunar, adică puțin mai mult de un sfert din ceea ce încasa Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat între Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu

De altfel, de-a lungul ultimelor luni, spun surse din Kanal D, citate de voceabanilor.ro, între Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu au intervenit tensiuni serioase, în ciuda faptului că pozau în prieteni apropiați și aveau, împreună, chiar și o rubrică la Teo Show.

Ba chiar mai mult, pare-se, între Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu a existat și o mică discuție, reproșurile care i s-au adus designerului ajungând să taie ca o sabie în orgoliul creatorului de modă.

ADVERTISEMENT
Raluca Badulescu
Raluca Badulescu e cea mai veche jurata de la Bravo, ai Stil Sursa foto: facebook

Din acest motiv, Cătălin Botezatu a decis să pună piciorul în prag, dar, pentru a nu-i face rău colegei sale, Raluca Bădulescu, de dragul amiciției care i-a legat a preferat să plece el din juriul Bravo, ai stil!, lucru pe care, de altfel, l-a și anunțat public, zilele trecute.

Cătălin Botezatu și-a anunțat plecarea de la Bravo, ai Stil!

„Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai Stil!. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi”, a spus Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT

Mai mult, politicos, Cătălin Botezatu nu a vorbit deloc despre tensiunile dintre el și Raluca Bădulescu, cu atât mai mult cu cât designerul a primit, totuși, un nou proiect la Kanal D.

Cătălin Botezatu, rubrică la Teo Show

După ce s-a retras de la Bravo, ai Stil!, Cătălin Botezatu a decis să rămână, totuși, la Kanal D, cu atât mai mult cu cât turcii, pentur a se asigura că vor benefia de serviciile și imaginea designerului, au acceptat condițiile acestuia.

Așa că, din toamnă, Cătălin Botezatu va reveni pe micile ecrane cu o rubrică în cadrul Teo Show, iar emisiunea pe care o va prezenta este, susțin sursele noastre, una de Style & Traveling.

Mai mult, susțin sursele noastre, Cătălin Botezatu va colabora și cu alte emisiuni ale postului, motiv pentru care șefii de la Kanal D au decis să nu scadă niciun bănuț din onorariile plătite designerului.

ADVERTISEMENT