Detaliile primului DIVORŢ al anului din SHOWBIZ

Detaliile separarii Denisei de la Bambi de sotul ei sunt de-a dreptul naucitoare si dureroase pentru solista....
06.01.2015 | 17:00
Detaliile primului DIVORT al anului din SHOWBIZ

Detaliile separarii Denisei de la Bambi de sotul ei sunt de-a dreptul naucitoare si dureroase pentru solista.

1

Pentru unele vedete, inceputul de an inseamna si un nou inceput in viata. Este si cazul Denisei Tanase de la trupa Bambi si sotul ei, care a decis sa puna punct mariajului cu medicul Cornel Brotac, dupa numai trei ani. Se pare ca principalul motiv care a dus la aceasta separare este tocmai infidelitatea barbatului.

Au asteptat Sarbatorile pentru a depune actele de divort

Cu toate ca, in urma cu un an, Denisa si Cornel se aflau in aceeasi situatie, cea in care vorbeau despre separare, cei doi au mai dat o sansa relatiei. Se pare, insa, ca solista trupei Bambi nu a putut trece de episodul in care si-ar fi prins sotul cu o alta femeie, asa ca certurile si discutiile dintre ei au fost imposibil de evitat. Desi oficial nu se mai intelegeau in niciun fel, barbatul nu isi dorea divortul. Surse apropaite celor doi sustin ca principalul motiv pentru care Cornel Brotac nu dorea sa divorteze de partenera lui era acela ca nu vroia sa piarda dreptul de a fi preot.

2

Pentru cei care nu stiu, Brotac nu are doar meseria de medic ortoped, ci a terminat si Teologia, iar dupa casnicie s-a hirotonisit preot. Nicio biserica nu accepta insa ideea de un divort in randul preotilor, asa ca sotul Denisei a incercat astfel sa-si salveze slujba. In cele din urma, insa, dorinta de libertate se pare ca a fost mai mare decat iubirea pentru Dumnezeu, caci, cat de curand, cei doi vor semna actele. Mai exact, Denisa si Cornel au asteptat sa treaca sarbatorile de iarna pentru a merge la un notar sa divorteze.

La munte cu noua iubita

Momentan, cei doi nu mai sunt legati decat de actul in sine al casatoriei. Denisa si Cornel nu par sa mai aiba niciun fel de relatie, dovada ca fiecare isi vede in continuare de viata lui. Conform surselor noastre, in timp ce Denisa facea Craciunul in sanul familiei, Cornel era la munte, in casa de vacanta a tatalui sau, din Busteni, alaturi de o alta domnisoara. Mai mult decat atat, se pare ca barbatul a prezentat-o deja familiei pe noua femeie din viata lui, intrucat de Sf. Stefan au mers impreuna la onomastica tatalui sau. Cu alte cuvinte, se pare ca aceasta noua relatie este una destul de avansata. Mai mult, despre domnisoara cu care s-a afisat Brotac se zvoneste ca are o relatie cu medicul de ceva vreme si ca lucreaza impreuna la clinica pe care acesta o detine.

Traiesc separat de cateva luni

3

Pentru Denisa nu ar fi deloc o surpriza aceata noua relatie, mai ales ca ea si sotul ei nu mai traiesc impreuna de luni bune. Decizia de a se separa au luat-o inca de aucm sase luni, insa de-abia la inceputul lunii octombrie cantareata a decis sa plece din caminul conjugal si sa se mute inapoi in casa parintilor. Conform apropiatilor, cei doi ar fi trebuit sa divorteze inca de acum un an, de cand au inceput primele dispute in cuplu si mai ales de cand s-a aflat desprfe infidelitatea barbatului. Desi au incercat sa remedieze casnicia, totul s-a dovedit a fi in van.

sursa: cancan.ro

 

 

Tags: