News

Detaliu șocant apărut la o zi de la moartea lui Philip Clements. Florin Marin l-a făcut public

02.06.2020 | 10:46
Detaliu socant aparut la o zi de la moartea lui Philip Clements Florin Marin la facut public
ADVERTISEMENT

Florin Marin, românul căsătorit cu un cleric britanic, a șocat opinia publică la nici 24 de ore după moartea lui Philip Clements. Cunoscut în mediul online ca Florinel de la Vișina, tânărul a surprins printr-un gest, pe pagina sa de socializare.

Florin Marin, detaliu controversat pe pagina sa de Facebook, după moartea soțului

Florinel de la Vișina a făcut un gest surprinzător la doar o zi după ce soțul său Philip Clements a încetat din viață. Tânărul nu a stat prea mult pe gânduri și a surprins o lume întreagă schimbându-și starea civilă de pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Așadar, Florin Marin a transmis că este din nou singur și disponibil, anunțând pe toată lumea că este dispus să înceapă o nouă relație amoroasă. Probabil nu va trece mult timp și vom auzi că românul a început o nouă relație, cu un alt bărbat.

Florin Marin și-a trecut pe Facebook că este din nou, singur
Florin Marin și-a trecut pe Facebook că este din nou, singur. Sursa foto: captură foto Facebook

Cum s-a cunoscut Florin Marin și răposatul său soț

Florinel de la Vișina și Philip Clements s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani pe un site de matrimoniale, tânărul român locuind la vremea respectivă în străinătate. Relația lor a avut parte de câteva suișuri și coborâșuri, însă în cele din urmă au ajuns la un numitor comun.

ADVERTISEMENT

Fostul cleric britanic și tânărul român s-au căsătorit în urmă cu 3 ani, iar de câteva luni au luat decizia de a se muta împreună, în România.

Philip Clements și-a vândut casa din Marea Britanie și a achiziționat un apartament de lux într-o zonă rezidențială din București, locuință care-i va rămâne lui Florin Marin.

ADVERTISEMENT

Și asta nu este tot pentru că românul este trecut singurul beneficiar al testamentului fostului preot britanic, în ciuda faptului că acesta mai avea doi frați. Mai mult decât atât Florin Marin se va alege și cu câteva terenuri foarte valoroase, așadar averea nu este deloc mică.

Vicarul britanic va fi incinerat, aceasta fiind dorința sa

Fostul preot de origine britanică a murit duminică, 31 mai, după ce cu o zi înainte ajunsese la spital în stare gravă. Philip Clements nu era infectat cu noul tip de coronavirus, moartea sa survenind din cauza problemelor cardiace de care suferea de ani buni.

ADVERTISEMENT

Florin Marin a mărturisit că ultima dorință a răposatului său soț a fost incinerarea, așadar urmează să i-o respecte întocmai. Tânărul român a luat deja legătura cu Ambasada României la Londra pentru a face ultimele pregătiri în acest sens.

 

 

ADVERTISEMENT