Sport

Detaliul care i-a enervat pe cei de la FCSB la meciul de titlu cu Farul! Câți preoți a trimis Gigi Becali la hotelul echipei. Exclusiv

Gigi Becali a trimis patru preoţi alături de echipă la meciul de la Constanţa. Decizia i-a iritat pe cei din staff-ul FCSB, care au fost nevoiţi să se ocupe şi de oaspeţi.
25.05.2023 | 15:07
Detaliul care ia enervat pe cei de la FCSB la meciul de titlu cu Farul Cati preoti a trimis Gigi Becali la hotelul echipei Exclusiv
Gigi Becali a anunțat modificări în echipa de start la FCSB după noile transferuri. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut titlul în penultima etapă, după eşecul 2-3 cu Farul Constanţa. Roş-albaştrii au condus cu 2-0 şi aveau şansa de a trece pe primul loc, dar dezastrul din repriza secundă le-a permis celor de la Farul să întoarcă şi să câştige titlul.

Detaliul care i-a enervat pe cei de la FCSB la meciul de titlu cu Farul! Gigi Becali a trimis patru preoți în hotelul echipei

Încă dinainte de meci, cei de la FCSB au fost enervaţi de o decizie a patronului. Din informaţiile FANATIK, Gigi Becali a trimis patru preoţi alături de echipă, pe care i-a cazat în hotelul Oxford, alături de jucători şi staff.

ADVERTISEMENT

Decizia a provocat iritare printre roş-albaştrii, în condiţiile în care cei de la FCSB trebuiau să se ocupe şi de cei patru oaspeţi,  mai ales că urma meciul crucial pentru titlu şi toate eforturile ar fi trebuit canalizate pe meci.

Mâna dreaptă a lui Gigi Becali, Ionuţ Luţu a fost alături de Florin Tănase la meci, deci nu se putea ocupa de oaspeţii patronului, astfel că Gigi Becali a luat decizia de a-i trimit pe preoţi alături de echipă la Constanţa.

ADVERTISEMENT

O noapte… furtunoasă înaintea finalei! Jucătorii FCSB, treziți de ultrașii Farului

Pentru roş-albaştrii, noaptea dinaintea meciului nu a fost una liniştită. Fanii Farului au aflat hotelul la care sunt cazaţi jucătorii de la FCSB şi în noaptea premergătoare partidei au lansat un foc de artificii care le-a întrerupt odihna fotbaliştilor.

FCSB a dominat startul de meci şi s-a desprins la 2-0 după doar 17 minute. Însă, din finalul primei reprize roş-albaştrii au căzut, iar Farul Constanţa a reuşit să întoarcă rezultatul şi să închidă calculele la titlu.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali promite titlul la anul: “Vreau să vadă dacă se poate cu mine acum. Acum o forțez. Bag F16”

Gigi Becali şi-a recunoscut înfrângerea în faţa lui Gică Hagi, dar s-a declarat ambiţionat de acest eşec şi promite investiţii importante în echipă în această vară, care să aducă titlul în sezonul viitor:

„Am avut o dilemă. Fac economii și micșorez salariile din club sau fac investiții. Promit suporterilor că la anul vom fi campioni. Niciodată nu am promis. E prima dat când fac promisiune publică.

ADVERTISEMENT

Până acum mă lăudam, ziceam că facem și dregem. Nu o spun din răutate, ci din ambiție. Eu credeam că m-am detașat de idolatrie, dar mi-am dat seama că păcatul ăsta m-am prins tare.

Nu vreau să se interpreteze. E o ambiție. E o concurență frumoasă și prietenească cu Gică. El a spus că «Degeaba ai bani, dacă nu știi ce să faci cu ei». Nu e dușmănie. Dar hai să ne luptăm.

Vreau să vadă dacă se poate cu mine acum. Acum o forțez. Bag F16. Hagi nu m-a supărat, nu m-a deranjat. Am zâmbit. Nu îi declar război nașului meu. Îi declar competiție. Hai să vedem dacă se poate lupta acum. Dacă va câștiga din nou, voi îngenunchea în fața lui”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

FCSB are asigurat locul doi în SuperLiga, cu o etapă înainte de final. Roş-albaştrii vor încheia acest sezon de SuperLigă cu un derby împotriva Rapidului, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Naţională.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „X” la meciul FCSB – Rapid

ADVERTISEMENT