Life

Detaliul neobservat de la botezul fiului Vlăduței Lupău. Ce scrie pe rochia purtată de nașa Olguța Berbec

Olguța Berbec a avut o apariție cu totul specială la botezul băiatului Vlăduței Lupău. Ce scrie pe rochia nașei fiului folcloristei?
28.09.2022 | 16:03
Detaliul neobservat de la botezul fiului Vladutei Lupau Ce scrie pe rochia purtata de nasa Olguta Berbec
Olguța Berbec a purtat o rochie specială la botezul fiului Vlăduței Lupău. Foto: PRO TV/ Instagram
ADVERTISEMENT

A fost mare petrecere la Cluj-Napoca! Vlăduța Lupău s-a distrat alături de invitații de la botezul fiului ei, Iair. Una dintre aparițiile care a atras privirile tuturor a fost a Olguței Berbec, în special pentru rochia pe care a purtat-o.

Ce scrie pe rochia purtată de Olguța Berbec la botezul fiului Vlăduței Lupău

Folclorista avea niște nume scrise pe piesa vestimentară cu care a strălucit la petrecere. Vedeta a fost întrebată de reporterul PRO TV, postul care a transmis imagini de la marele botez, ce semnifică scrierile de pe rochie, Olguța a lămurit misterul.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică tradițională a vrut ca la party să aibă pe ea numele fetițelor ei, Cezara și Olga, dar și al finului pe care l-a botezat, sărbătoritul evenimentului, Iair.

Vlăduța a fost extrem de mulțumită de felul în care a ieșit petrecerea. „Am încercat să îi facem cea mai frumoasă petrecere. Pentru decor am apelat la Nicu Bocancea din București. Nu pentru că la Cluj nu aș fi avut cu cine să lucrez, dar îmi place să lucrez cu cei mai buni”, a declarat Vlăduța Lupău pentru PRO TV.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olguta Berbec (@olgutaberbecinsta)

vlăduța lupău
Imagini de la petrecerea botezului fiului Vlăduței Lupău. Foto: PRO TV

Alegerea rochiei, un stres pentru nașa lui Iair

Înainte de botez, cântăreața de renume în folclorul oltenesc, și nu numai, a făcut câteva declarații despre eveniment, în exclusivitate pentru FANATIK. Vedeta ne-a spus despre emoția cu care a acceptat să fie părintele spiritual al lui Iair, oferind și câteva informații în premieră despre unul din cele mai spectaculoase evenimente ale acestei toamne în showbiz.

„Cred că cel mai stresant este să-mi găsesc ținutele. Să le accesorizez. Să ajung la probe. Cu Remus, soțul meu, este un pic mai simplu, dar și de el trebuie să mă preocup.

ADVERTISEMENT

Pentru mâine, rochiile… Una dintre ele acum merg să o iau. Cealaltă deja e pregătită. Ca orice femeie mă gândesc că îmi mai trebuie un cercel, un pantof. Încă mă mai gândesc dacă schimb ceva. Îmi plac mult rochiile de ocazie”, ne spunea Olguța înainte să se decidă la rochia cu înscripțiile numelor celor trei copii importanți din viața ei.