News

Detaliul neștiut despre Ludovic Orban, dezvăluit la Denise Rifai: ”Puțină lume știe despre mine lucrul acesta”

23.03.2021 | 18:00
Detaliul nestiut despre Ludovic Orban dezvaluit la Denise Rifai Putina lume stie despre mine lucrul acesta
ADVERTISEMENT

Ludovic Orban, fostul premier al României, va dezvălui, marți seara, la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, o serie de detalii mai puțin cunoscute din viața sa.  

Liderul PNL vorbește despre apetitul său pentru dansuri și spune că nu apare în astfel de ipostaze pentru a se da în spectacol și a apărea în lumina reflectoarelor, ci face acest lucru pentru că a făcut dansuri populare în trecut.

ADVERTISEMENT

În afară de acest subiect, Orban mai vorbește despre o serie de subiecte extrem de sensibile. Jurnalista Denise Rifai îl mai chestionează în legătură cu teme politice, personale și nu numai.

Detaliul neștiut despre Ludovic Orban, dezvăluit la Denise Rifai

Marți seară, la Kanal D, Ludovic Orban vorbește, la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre legătura între dans și politică.

ADVERTISEMENT

Printre lucrurile mai puțin știute despre viața personală a fostului șef al Executivului este cel legat de apetența sa pentru dans.

În ciuda aparențelor, Orban spune că nu dansează doar pentru a apărea în lumina reflectoarelor sau a se da în spectacol, ci o face pentru că este pasionat de fenomen, dat fiind faptul că a făcut dansuri populare în tinerețe.

ADVERTISEMENT

”Am fost surprins pe camerele de filmat dansând pentru că am participat la diferite evenimente… Eu nu dansez ca să mă filmeze cineva, să mă vadă cum dansez. Nu fac parte dintre politicienii care bifează la cererea consultanților diferite chestiuni…

Eu am făcut dansuri populare, puțină lume știe despre mine lucrul asta. Știu cântece populare din toate zonele țării”, afirmă Ludovic Orban.

ADVERTISEMENT

Orban, supus unui tir de întrebări complicate

În afară de subiectul artistic, Orban va mai vorbi, la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” și despre alte teme politice, personale și nu numai.

Vi se pregătește înlăturarea de la șefia PNL?”, “De ce nu v-a mai vrut Klaus Iohannis premier?”, “Vă doriți puterea cu orice preț?”, “Ați dat bani să mușamalizați accidentul rutier?”, “Ați petrecut cot la cot cu interlopii?”, “Sunteți misogin cu femeile din politică?”, “Vreți să păreți mai sărac decât sunteți?”, sunt doar câteva dintre întrebările adresate fostului Premier al României, în ediția de marți a emisiunii de la Kanal D.

În prezent, Președinte al Camerei Deputaților și Președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban este unul dintre politicienii care a rămas fidel culorii politice. S-a înscris în PNL în anul 1992, iar astăzi, după aproape 30 de ani de carieră politică, este la finalul mandatului de Președinte al acestui partid și se află la primul mandat de Președinte al Camerei Deputaților.

ADVERTISEMENT