Life

Detaliul pe care l-au ignorat toți la una din ținutele purtate de Carmen Iohannis. Alin Gălățescu a remarcat o cu totul altă gafă

Carmen Iohannis a ajuns subiect intens de dezbatere publică în urma aparițiilor sale de la Madrid, unde a participat împreună cu președintele țării la evenimentele dedicate Summit-ului NATO.
05.07.2022 | 17:21
Detaliul pe care lau ignorat toti la una din tinutele purtate de Carmen Iohannis Alin Galatescu a remarcat o cu totul alta gafa
Alin Gălățescu a luat-o și el în vizor pe Carmen Iohannis. Foto: Antena 3/ tabu.ro
ADVERTISEMENT

Carmen Iohannis s-a făcut remarcată cu ținutele sale! Nu toată lumea a avut doar cuvinte de laudă de adresat pentru prima doamnă a României.

Încă o gafă remarcată de un specialist în modă, făcută de Carmen Iohannis la Madrid

În urma criticilor primite pentru rochia fucsia purtată la întâlnirea cu regii Spaniei și sandalele mov pe care le-a luat în picioare la o altă ținută, profesoara de engleză din Sibiu a ajuns pe buzele tuturor.

ADVERTISEMENT

Creatorul de modă și stilistul Alin Gălățescu se adaugă listei celor care au avut ceva de spus la adresa nevestei președintelui Iohannis. Acesta a remarcat o a treia gafă vestimentară pe care Carmen ar fi făcut-o în aparițiile sale de la Madrid.

Invitat în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, designerul vestimentar a remarcat un detaliu ignorat de mai toată lumea. Și anume, a vorbit în special despre sandalele albe pe care l-a purtat la prima rochie, cea roz.

ADVERTISEMENT

Creatorul de modă a încercat să aducă și câteva elemente pozitive în critica sa privind hainele, însă spre finalul comentariului său, a spus cum vede, de fapt, situația.

Gălățescu a spus că pe Carmen Iohannis o avantajează rochiile ceva mai scurte și a comparat-o cu alura pe care o are Brigitte Macron, soția președintelui Franței. Nu dimensiunea rochiei este neapărat problema în alegerile sale vestimentare, ci piesele în sine. De la culoare până la formă.

ADVERTISEMENT

„E discutabilă, cel mult, intensitatea culorii și nivelul rochiei. Dânsa, are pasiunea pentru rochiile în jurul genunchiului. Rezerva mea e la mânecuțele alea. Sandalele mergeau mai rafinate. Acestea sunt un pic mai provinciale”, a declarat Alin Gălățescu despre prima apariție de la Madrid a lui Carmen Iohannis, la Prima TV.

„A încercat să meargă spre o pată de culoare, dar poate părea prea mult”, a fost comentariul Andreei Simona, partenera de rubrică a lui Gălățescu, în aceeași emisiune.

ADVERTISEMENT
Alin Gălățescu a comentat prima șinută purtată de Carmen Iohannis la Madrid. Foto: Prima TV

Mihai Albu, despre deja celebrele sandale mov

După cum precizam în rândurile de mai sus, Carmen Iohannis e de câteva zile bune ținta criticilor. Sandalele mov pe care le-a avut în picioare recent au fost cele mai intens criticate.

Creatorul de pantofi Mihai Albu a făcut propria sa analiză legată de pantofii nevestei președintelui.

„Pata de culoare este interesant aleasă, astfel sandalele încearcă să iasă în evidență. Modelul lor este un pic cam încărcat. Adică multe încrucișări de barete, poate era mai bună alegerea unui model mai delicat chiar în aceeași culoare.

În schimb, din cauza piciorului plat flexibil (platfus de gradul unu), axa maleolelor exterioare este invers poziționată. Ar fi trebuit să contracareze acest lucru, prin alegerea unui model care ar ascunde cât de cât, această problema”,  a spus recent Mihai Albu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT