Deţinutul evadat de la Penitenciarul Timişoara, prins după săptămîni

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
09/08/2016, 09:00
Deţinutul evadat de la Penitenciarul Timişoara, prins după săptămîni

Deţinutul care a evadat de la un punct de lucru al Secţiei Exterioare a Penitenciarului Timişoara, în urmă cu două săptămâni, a fost prins luni noapte.

Bogdan Gavril, de 25 de ani, a fost identificat de un echipaj de politie la o ferma de langa satul Raut, comuna Uivar, la circa 60 de km de locul de unde fugise in urma cu 2 saptamani, potrivit opiniatimisoarei.ro. Imediat la fata locului au ajuns trupele speciale ale politiei si ale jandarmeriei si l-au retinut.

Tanarul se angajase boitar la o ferma de oi din zona. A fost incatusat si dus sub escorta mascatilor la politie pentru audieri, dupa care a fost transferat la Penitenciarul Popa Sapca din Timisoara. Fugarul nu a vrut sa le spuna politistilor de ce a evadat sau ce a facut timp de aproape 2 saptamani, timp in care a fost cautat de oamenii legii.

Sursa: RomâniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×