A devenit multimilionar peste noapte. Cum a reuşit un american

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
21/08/2016, 11:13
A devenit multimilionar peste noapte. Cum a reuşit un american

Americanul Eric Martin a devenit multimilionar peste noapte si este pe cale sa ajunga si mai bogat, dupa ce Walmart, cel mai mare retailer din lume, a cumparat recent compania de e-commerce Jet.com.

Pana de curand, tanarul din York, Pennsylvania, nu avea nicio legatura cu vreuna dintre cele doua companii. Cum a ajuns, asadar, sa detina 100.000 de actiuni la Jet.com?

Anul trecut, Martin a aflat despre un concurs organizat de site-ul de cumparaturi online in cadrul caruia participantii isi puteau invita prietenii sa se inregistreze pe o versiune preview a serviciului, relateaza CNN. Cel care reusea sa convinga cat mai multi oameni urma sa primeasca un premiu constand in 100.000 de actiuni Jet.com.

Insa Martin a mers mult mai departe de cercul sau de prieteni si a ajuns sa cheltuiasca 18.000 de dolari pe reclame pe diverse site-uri, prin care le oferea recompense celor care se inregistrau pe Jet.com.

In doar trei saptamani, a reusit sa inscrie peste 8.000 de oameni. In februarie 2015, compania a anuntat ca Martin este castigatorul si i-a oferit premiul promis.

Desi Jet.com nu a oferit prea multe detalii cu privire la situatia sa financiara, o cantitate asa mare de actiuni valora cu siguranta milioane de dolari anul trecut, chiar si 20 de milioane de dolari, conform unor estimari.

Valoarea actiunilor a crescut si mai mult acum dupa ce Walmart a anuntat ca va cumpara Jet.com cu 3,3 miliarde de dolari. Aceasta este cea mai mare achizitie a unei companii americane de e-commerce din istorie.

Jet.com a fost lansat de antreprenorul Marc Lore cu scopul ambitios de a concura cu gigantul Amazon, iar achizitia recenta ii va consolida pozitia pe piata de e-commerce. Site-ul ofera discounturi uriase pentru toate categoriile de produse, iar accesul utilizatorilor se face pe baza unui abonament de 50 de dolari pe an.

Martin a infiintat de curand o companie care ii conecteaza pe oamenii cu idei de afaceri promitatoare cu cei care pot pune in practica aceste idei.

sursa: ziare.com

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×