ADVERTISEMENT
News

Deveselu, localitatea în care primarul a murit, dar a câștigat alegerile cu peste 60% din voturi! „Sunt poze pe mașini, peste tot”

Autor: Alexandru Năstase | 27.09.2020 | 23:39
Deveselu, localitatea în care primarul a murit, dar a câștigat alegerile cu peste 60% din voturi! „Sunt poze pe mașini, peste tot”
Mașinile activiștilor de partid se plimbă prin comună cu poza primarului decedat. Sursa foto - adevărul.ro

În localitatea Deveselu, devenită cunoscută după amplasarea scutului antirachetă, alegerile au fost câștigate de către candidatul PSD, Ion Aliman, potrivit analistului politic Cosmin Gușă. Aliman a fost primar în funcție până acum două săptămâni când a murit din cauza COVID-19.

ADVERTISEMENT

Întrucât candidatura sa rămăsese definitivă, el nu a mai putut fi scos de pe buletinele de vot și a fost susținut în continuare, la fel de puternic de activiștii social democrați din comună.

România șocantă! La Deveselu a câștigat primarul mort acum 2 săptămâni!”, a scris Cosmin Gușă pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Candidatul decedat, Ion Aliman, a câştigat la Deveselu cu  peste 60% din voturi

FANATIK a aflat că Ion Aliman a fost votat de circa 1000 din cei 1600 de votanţi ai localităţii Deveselu!

Fotografiile lui Ion Aliman sunt pe toate maşinile celor din partid. Aceștia circulă nestingheriţi prin localitate şi duc alegătorii la cele trei secţii de vot. Culmea, adevărul.ro scrie că până şi urna mobilă este transportată cu o maşină care poartă fotografia edilului decedat.

ADVERTISEMENT

„Am semnalat poliţistului şi mi-a spus că e mort. Chiar nu mai ştim ce să facem. Păi, mort-mort, dar e candidat, e pe listă, nu?!“, a declarat Manuel Nică, unul din cei doi candidaţi rămaşi în cursă.

Primarul mort, dar cu șanse de câștig

Interesant este că reprezentanţii PSD s-au ferit să recunoască faptul că obiectivul lor este ca Ion Aliman să câştige alegerile, deși este mort.

ADVERTISEMENT

Nu la fel a făcut și consilierul judeţean PSD Lucian Bondrescu care a lăsat pe Facebook un mesaj fără dubiu, însoţit tocmai de fotografia multiplicată în toată localitatea Deveselu

„Votati Aliman Ion – Primar Deveselu Votati Comandantul!!! Respect! ,,Sunt oameni şi oameni. Printre ei a fost unul care permanent a căutat perfecţiunea.

ADVERTISEMENT

În urmă cu mulţi ani aproximativ vreo 27, a fost cel mai tânăr căpitan de navă pe Dunăre. Responsabilităţi majore. Apă mică, cine trece cu vaporul plin de turişti ( aprox 150 plus echipaj 52) EL, celelalte vapoare aşteaptă să crească apa. Apă mare, cine trece cu vaporul pe sub podurile de la Budapesta, EL, pe bază de semnătură, luându-şi toată responsabilitatea riscului numai pentru a duce la bun sfârşit angajamentul faţă de parteneri deşii ar fi avut justificare dacă nu o făcea.

După atâţia ani de muncă în care deşi nu a vrut să demonstreze cuiva şi s-a sacrificat permanent pe EL, cât şi FAMILIA, prin modul cum şi-a făcut treaba, fiind forţat de situaţie (sănatatea), intră în politică, devine PRIMAR în comuna natală unde în două mandate a adus-o la aprecieri scrise numai la superlativ, iar cetăţenii care îl mai contestă nu trebuie să uite că până a fi EL PRIMAR, nu aveau la poartă lumină, să nu mai vorbim de asfalt , pavaj, canalizare, urmează reţea de gaze, etc.

ADVERTISEMENT

Cetăţenii cinstiţi cu ei înşişi ai comunei să nu uite aceste lucruri şi să ştie că cei rautaciosi stau în tabăra celor care au fost obligaţi să- şi achite taxele către stat. Ăsta este ( a fost ), omul aproape perfect. Dacă vreţi să continuati pe acest drum votaţi echipa LUI, ei cunosc cel mai bine la ce nivel a vrut să ducă comuna.

Votand, altfel, există toate şansele să distrugeti tot ce a făcut EL în două mandate şi să vă întoarceţi la o administraţie locală care s-a ocupat cum să-şi asigure numai favoruri prin salariile şi primele ce şi le-au asigurat 16 ani inainte de a deveni EL PRIMAR.

Acest primar, poartă un nume, ALIMAN ION, asta trebuie votat chiar dacă nu mai este printre voi, cetăţeni ai comunei Deveselu, jud. Olt, pentru că echipa ce a format-o este după chipul şi asemănarea lui.

Votaţi ALIMAN ION, dacă a-ţi fost alături de EL, nu îi înşelaţi încrederea. ALIMAN ION, şi după trecerea în rândul celor drepţi ESTE cel mai bun prin ceea ce a lăsat în urmă”, a scris politicianul, în ciuda faptului că se încheiase deja campania electorală.

Unii dintre ei nu au gustat postarea pe care au taxat-o imediat. „Păi, dacă a murit, cum mai poate conduce primăria, facem şedinţe de spiritism?“, a întrebat cineva. „Pentru noi nu e mort“, a venit răspunsul unui alt utilizator.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!