Life

Devin Ratray, alias Buzz din Singur Acasă, a ieșit din arest după ce și-a agresat iubita

După ce a încercat să își sugrume iubita, Devin Ratray a fost pus sub acuzație și arestat, fiind acum deja eliberat. Cel care l-a interpretat pe Buzz în ”Singur Acasă” a plătit o cauține de zeci de mii de dolari.
23.12.2021 | 12:22
Devin Ratray alias Buzz din Singur Acasa a iesit din arest dupa ce sia agresat iubita
ADVERTISEMENT

De la începutul lunii decembrie, Devin Ratray este cap de afiș în presa de peste hotare, după ce, în urma unei discuții mai aprinse cu cea care îi era iubită, a încercat să o omoare prin sugrumare.

Gestul actorului din ”Singur Acasă” nu a rămas fără repercursiuni, pe lângă dezamăgirea pe care a produs-o în rândul fanilor seriei care l-a făcut celebru.

ADVERTISEMENT

Femeia a alertat poliția și astfel cel care l-a interpretat pe fratele mai mare și nesuferit al lui Kevin, Buzz, a fost reținut, pe numele său fiind pusă acuzația de violență domestică.

Devin Ratray a fost arestat și imediat eliberat

Actorul a fost arestat miercuri, pe 22 decembrie, însă, deși pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru agresiune domestică prin sugrumare, acum, notează tmz.com, deja el a fost eliberat de după gratii.

ADVERTISEMENT

Starul de la Hollywood s-a eliberat din închisoare, fiind acum cercetat în libertate, după ce a plătit o cauține în valoare de 25 de mii de dolari.

Actorul și fosta iubită, conflict violent

Conform informațiilor apărute în spațiul public, actorul de 44 de ani și fosta parteneră au avut parte de un episod dur, care s-a lăsat, nu doar cu scandal, ci și cu fapte de violență fizică.

ADVERTISEMENT

Cei doi se aflau la Hotelul Hyatt din apropierea orașului Oklahoma City, acolo unde, în urma unei discuții aprinse, ”Buzz”, a lovit-o pe femeie cu pumnul în față, încercând ulterior să o strângă de gât.

În urma celor întâmplate, la fața locului au ajuns și oamenii legii, moment în care spiritele s-au calmat și cei doi doi s-au despărțit.

ADVERTISEMENT

Pe seama celor întâmplate pe data de 9 decembrie, unul dintre reprezentanții lui Davin a declarat că actorul din celebrul film ”Singur Acasă” nu a recurs la violență fizică, toată altercația dintre el și fostă iubită fiind doar verbală.

Declarație pe care a subliniat-o și cel în cauză, care a negat acuzațiile care i-au fost aduse, deși polițiștii au constatat că victima avea urme de agresiune pe corp.

ADVERTISEMENT