Fotbal intern

Devis Mangia a dezvăluit de ce nu joacă Andrei Cristea la Universitatea Craiova

15.03.2019 | 22:49
Devis Mangia a dezvaluit de ce nu joaca Andrei Cristea la Universitatea Craiova

Devis Mangia a vorbit la finalul meciului disputat de Universitatea Craiova pe terenul celor de la Sepsi OSK, scor 1-0, în etapa a 2-a din play-off-ul Ligii 1 Betano. Cu victoria obţinută în Sfântu Gheorghe, oltenii au adunat 29 de puncte şi s-au adunat la un singur punct de liderul CFR Cluj, dar ardelenii au un joc în minus.

Devis Mangia a dezvăluit de ce nu joacă Andrei Cristea la Universitatea Craiova

“Am jucat bine şi sunt foarte mulţumit. Am avut foarte multe ocazii şi nu am închis jocul după ce am înscris. Am vorbit cu băieţii înainte de joc şi le-am spus că vreau o pauză liniştită. Am fost puţin supărat pentru că am greşit. Am avut foarte multe ocazii şi puteam să avem 2-0. Eu am spus că vrem să ne batem la titlu. Avem două obiective importante şi ne dorim să ne batem pentru campionat şi Cupă. Când câştigi e bine să joci în continuare, dar sunt meciurile echipei naţionale şi asta e.

Noi avem drumul nostru şi trebuie să o continuăm tot aşa. Andrei Cristea nu joacă dintr-o chestiune tactică. Nu sunt probleme. Am văzut că Koljic preferă să joace singur în faţă şi cu un jucător în spate. Eu am văzut că atunci când jucăm 4-4-2 avem ceva probleme pe faza de finalizare. Noi avem mai mulţi jucători care vor juca pentru echipele naţionale. Koljic, Rocha, Bancu, Cicâldău şi Mihăilă”, a spus Devis Mangia la finalul meciului Sepsi – Craiova, conform TV Digi Sport.

Andrei Cristea în meciul jucat de U Craiova pe terenul lui Hermannstadt

Andrei Cristea, 227 de minute în tricoul Universităţii Craiova

Andrei Cristea a ajuns la Universitatea Craiova în perioada de mercato din iarnă, după ce oltenii au acceptat să îi trimită de Florin Gardoş şi Andrei Burlacu la FC Poli Iaşi. Atacantul în vârstă de 34 de ani a bifat 227 de minute în tricoul grupării pregătite de Devis Mangia şi a înscris un gol.

Tags: