Fotbal intern

Devis Mangia a explicat de ce nu joacă Andrei Cristea: ”Acum este rândul lui Fortes”. VIDEO

03.04.2019 | 16:23
Devis Mangia a explicat de ce nu joaca Andrei Cristea Acum este randul lui Fortes VIDEO
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei U Craiova, Devis Mangia, a explicat, într-o conferință de presă înaintea meciului cu FC Viitorul din prima manșă a semifinalelor Cupei României, de ce nu joacă mai mult atacantul Andrei Cristea. Tehnicianul italian s-a arătat nemulțumit de faptul că formația sa a fost programată să joace duminică derby-ul cu CFR Cluj.

Devis Mangia a explicat de ce nu joacă Andrei Cristea: ”Sunt decizii tactice”

”Problema este că un antrenor trebuie să ia în considerare foarte multe lucruri într-un meci. Eu zic că înainte de golul de 3-2 din meciul cu FCSB, noi am fost echilibrați în teren. După ce am luat gol, l-am introdus pe Cristea. Sunt decizii tactice. În acest moment s-a demonstrat că este mai bine să jucăm cu un atacant central. Am jucat cu Koljic și a funcționat. Acum este rândul lui Fortes. Să vedem, poate că în formula asta cu Fortes putem să jucăm și cu doi atacanți”, a explicat Devis Mangia de ce Andrei Cristea prinde puține minute la U Craiova.

ADVERTISEMENT

”Un meci important, sper şi frumos, cum au fost multe meciuri cu Viitorul. Noi vrem Cupa României şi luptăm în campionat. Pentru ambele obiective. Şanse puţin scăzute după meciul de duminică, dar nimic nu este închis. Suntem în luptă pentru ambele obiective acum. Echipa mental este ok, ştim ce am făcut, unde am făcut bine, unde mai puţin bine. La Academia Hagi sunt probabil cei mai interesanţi şi buni jucători din România, dacă ne uităm la lotul under 21 este clar, a declarat tehnicianul italian.

Andrei Cristea la prezentarea oficială la U Craiova
Andrei Cristea la prezentarea oficială la U Craiova

”Nu avem ideea de a menaja jucătorii”

”Noi nu avem ideea de a menaja jucătorii pentru acest meci şi pentru meciul următor. Şi pentru că avem ceva probleme în lot în acest moment. Trebuie să aştept antrenamentul de astăzi. În acest moment nu ştiu cine va fi sută la sută sau nu. Nu putem schimba mulţi jucători. Va fi în teren cea mai bună echipă pe care o avem la dispoziţie acum. Echipa a dat şi va da în continuare totul în teren. Nu este normal că avem o zi mai puţin pentru pregătirea meciului de duminică, dar asta este, a mai spus Mangia.

ADVERTISEMENT

Conferința de presă premergătoare meciului cu Viitorul

#LIVE: Conferința de presă premergătoare meciului Universitatea Craiova – FC Viitorul. Participă Devis Mangia și Nicusor Bancu.#SustineStiinta#AsaELaCraiova#VulcanulDePeOblemenco

Gepostet von Universitatea Craiova am Mittwoch, 3. April 2019

Partida U Craiova – FC Viitorul, din prima manșă a semifinalelor Cupri României, se va disputa joi, de la ora 20:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Oltenii au pierdut meciul cu FCSB din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1 Betano, în timp ce Viitorul a remizat cu Sepsi Sfântu Gheorghe, într-o partidă în care au menajat mai mulți jucători.

Tags: