Fotbal intern

Devis Mangia a spus totul despre oferta de la FCSB! Când se va întoarce în Liga 1 Betano

10.06.2019 | 13:47
Devis Mangia a spus totul despre oferta de la FCSB Cand se va intoarce in Liga 1 Betano

Fostul antrenor al echipei U Craiova, Devis Mangia, a spus totul despre oferta pe care ar fi avut-o de la FCSB, după ce a plecat de la gruparea din Bănie. Tehnicianul italian și-a reziliat pe cale amiabilă înțelegerea cu oltenii și a părăsit formația cu cinci etape înainte de finalul sezonului în Liga 1 Betano, după ce ”juveții” au fost învinși în deplasare de FC Viitorul și a ieșit practic din lupta la titlu.

Devis Mangia a spus totul despre oferta de la FCSB: ”Nu am avut niciun contact”

”Eu, în mod direct, nu am avut niciun contact. Un prieten mi-a spus că Gigi Becali ar fi vorbit despre mine, dar eu nu ştiu nimic aşa că nu pot să vorbesc despre lucruri care nu au existat. Eu m-am simţit bine în România, nu exclud o revenire în următorii ani, dar în acest moment nu cred că este posibil”, a declarat Devis Mangia despre o eventuală ofertă de la FCSB.

”În acest moment mă odihnesc și mă pregătesc de nuntă. Da, urmează să mă însor. În plan profesional aștept să văd ce se va întâmpla. Am câteva discuţii, dar nimic concret, trebuie să aleg bine. Cel mai probabil s-ar putea să merg în altă ţară”, a mai spus tehnicianul italian în vârstă de 45 de ani pentru prosport.ro.

Devis Mangia le dă indicații jucătorilor în meciul U Craiova – Astra Giurgiu

”Nu mi s-a spus niciodată că trebuie să joace un fotbalist”

Devis Mangia a dezvăluit că patronul Mihai Rotaru nu s-a amestecat în deciziile tehnice la U Craiova și nu i-a impus niciodată vreun jucător: ”Niciodată nu s-a întâmplat asta. În mod evident se interesa cum este echipa şi care este atmosfera în cadrului lotului, dar nu mi s-a întâmplat niciodată să mi se spună că trebuie să joace un fotbalist sau un altul sau să mi se impună să fac o schimbare”.

După ce Devis Mangia și Mihai Rotaru au decis să rezilieze contractul pe cale amiabilă, în funcțiua de antrenor principal a fost numit Corneliu Papură. Deși se aflau pe locul trei în Liga 1 Betano în momentul plecării italianului, oltenii au încheiat sezonul pe poziția a patra și au fost la un pas să piardă și calificarea în cupele europene. Cu toate acestea, patronul din Bănie a hotărât să meargă în continuare pe mâna lui Papură și le-a cerut suporterilor să fie în continuare alături de echipă.

Tags: