Fotbal intern

Devis Mangia, calm după Universitatea Craiova – Astra Giurgiu 1-0! „O să vorbesc și cu Sorin Cârțu despre echipă, dar decizia o voi lua eu”

10.03.2019 | 23:34
Devis Mangia calm dupa Universitatea Craiova  Astra Giurgiu 10 O sa vorbesc si cu Sorin Cartu despre echipa dar decizia o voi lua eu

Pentru Devis Mangia lucrurile sunt cât se poate de clar. Antrenorul italian e calm după ce Universitatea Craiova a învins-o pe Astra Giurgiu, scor 1-0! Tehnicianul spune că echipa lui trebuie să aibă personalitate și să joace fiecare meci la victorie.  „Nu a fost simplu, am pierdut ultimul meci cu ei aici, e foarte important rezultatul, e un început bun de play off. Nu a fost un meci foarte spectaculos, dar e dificil să faci acum un joc spectaculos. Ei n-au avut ocazii, doar o situație în care n-am fost atenți. Viitorul vrea să câștige pentru ea, nu pentru noi. E normal, va fi un play off foarte dificil. Și Astra are un joc frumos, felicitări pentru Mister Enache a făcut o treabă foarte bună. Trebuie să creștem puțin, am jucat puțin diferit, am văzut mai multe situații meciul trecut să jucăm între linii.

Toată echipa a jucat bine, împreună, trebuie să fim mai mobili între linii, dar nu e simplu. Foarte aproape de echipă suporterii, le mulțumesc. Am exagerat, pentru mine e un episod închis, eu nu cred că ei sunt doar al 12-lea jucător, sunt mai mult de atât. Eu nu vorbesc  de arbitraj, nu e treaba mea, eu trebuie să vorbesc despre jucători. Va fi dificil la Sf Gheorghe, e primul loc joc acasă în play off, primul din istorie pentru ei, dacă vrem să facem ceva trebuie să mergem acolo cu personalitate. Noi vrem să facem mai multe în play off față de anul trecut. Trebuie să avem această mentalitate, Craiova trebuie să lupte pentru obiectiv, pentru campionat și Cupă. Craiova are acum o mentalitate de echipă mare”, a declarat Mangia pentru Digi Sport.

 Devis Mangia, calm după Universitatea Craiova – Astra Giurgiu 1-0!

Venirea lui Sorin Cârțu la echipă nu îl sperie pe Mangia. Din contră, italianul spune că o vorbească despre echipă cu fosta glorie a Universității. Decizia o va lua însă singur. „Este o persoană pentru care eu am o stimă mare, a făcut lucruri foarte bune aici, acum vine cu un rol administrativ. Eu vorbesc cu patronul, cu Marcel Popescu și voi vorbi sigur și cu Sorin, vorbim de fotbal, după, decizia e a mea”, a mai spus Mangia

  • 2 este locul pe care îl ocupă, cel puțin pentru moment, Universitatea Craiova