Devis Mangia e resemnat: „Dacă joci aşa, e bun şi un egal”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri sportive
16/03/2018, 23:36
Devis Mangia e resemnat: „Dacă joci aşa, e bun şi un egal”

Craiova a avut un penalty ratat şi avantaj numeric timp de 10 minute. Cu toate acestea, echipa antrenată de Devis Mangia a avut o prestaţie ştearsă şi a scos doar o remiză, scor 0-0. 

„Nu am făcut un meci bun, din punct de vedere tehnic. Dacă joci aşa, e greu să faci un rezultat bun. Aşa că e bun şi un egal. Ne-au luat prin surprindere că au schimbat aşezarea tactică, au avut atitudine, au fost agresivi. Nici nu am riscat. Problema noastră a fost că nu am făcut un joc bun din punct de vedere tehnic. E bine să nu ne mai gândim la asta”, a spus la sfârşitul partidei Devis Mangia. 

Mangia îl iartă pe Zlatinski

Devis Mangia a susţinut că nu regretă faptul că nu a început meciul cu Gustavo, cel care era executantul obişnuit la penalty al Craiovei, chiar dacă Zlatinski a ratat o lovitură de pedeapsă: „Nu asta a fost problema. Se pot întâmpla astfel de lucruri (n.r să se rateze penalty-uri). Nu e vorba de un jucător sau altul. Viitorul a jucat un meci bun. Îi felicit, sunt o echipă tânără care încearcă mereu să joace un fotbal bun.”

Închide ×