ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Devis Mangia, dezamăgit după Gaz Metan – U Craiova 3-2! “Prea multe greşeli”

Autori: Mirela Apostol, Razvan Nicolae | 15.09.2018 | 23:29
Devis Mangia, dezamăgit după Gaz Metan - U Craiova 3-2!
Devis Mangia, dezamăgit după Gaz Metan - U Craiova 3-2

Devis Mangia a fost dezamăgit după Gaz Metan – U Craiova 3-2, meci care s-a disputat în etapa a 8-a din Liga 1 Betano. La finalul partidei de la Mediaş, antrenorul italian nu a avut chef să vorbească prea mult cu reprezentanţii presei, oferind răspunsuri scurte la fiecare întrebare adresată.

ADVERTISEMENT

“Am avut mai multe ocazii. Am făcut multe greşeli, dar am fost de multe ori în jumătatea lor de teren. Nu sunt supărat, deci nimeni nu ar trebui să fie supărat pe arbitraj. E normal ce s-a întâmplat azi, din moment ce abia joi am putut să fac primul antrenament cu lotul întreg. O echipă care pierde trei partide nu trebuie să se gândească la alţii”, a declarat Devis Mangia la finalul meciului.

Devis Mangia, dezamăgit după Gaz Metan – U Craiova 3-2, nu schimbă sistemul

Chiar dacă a fost dezamăgit de rezultatul obţinut în Gaz Metan – U Craiova 3-2, Devis Mangia a anunţat că nu are de gând să revină la sistemul cu trei fundaşi centrali. În plus, antrenorul italian a susţinut că l-a introdus pe Nicuşor Bancu după pauză pentru că l-a menajat, din momentul ce fotbalistul a fost integralist în Serbia – România 2-2.

ADVERTISEMENT

“E o glumă? Mergem mai departe cu acest sistem. A fost mai bine să-l menajez pe Bancu, mai ales că a jucat 90 de minute acum trei zile. Jucătorii tineri au făcut un meci bun, chiar dacă terenul a fost greu. Mihăilă a fost bun azi”, a mai precizat Devis Mangia.

Tristeţea lui Bărbuţ

Cristian Bărbuţ a vorbit şi el la finalul înfrângerii de la Mediaş şi nu a reuşit să-şi explice greşelile pe care le-au făcut colegii săi: “Nu știu ce ne-a lipsit. Am marcat trei goluri cu Dinamo, cinci cu Voluntari. Asta vrea să vadă lumea, dar e supărare mare când pierdem. Știam și noi importanța jocului, dar am pierdut şi asta e“, a spus jucătorul oltenilor.

ADVERTISEMENT
Devis Mangia, dezamăgit după Gaz Metan - U Craiova 3-2
Devis Mangia, dezamăgit după Gaz Metan – U Craiova 3-2
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!