Mangia vorbeşte de "vânătoarea" pentru Băluţă. Ce zice de FCSB

Devis Mangia, Alex Baluta, CSU Craiova, FCSB

Cei de la CSU Craiova pot sta liniştiţi în privinţa transferului vedetei lor la FCSB. Devis Mangia anunţă că acesta nici nu vrea să audă de aşa ceva

Devis Mangia a vorbit despre interesul celor de la FCSB pentru Alexandru Băluţă. Antrenorul italian e de părere că fotbalistul său nu şi-ar dori să meargă la formaţia roş-albastră, asta deşi patronul Gigi Becali s-ar da peste cap numai să-l cumpere pe cel mai în formă fotbalist al Craiovei. 

”Nimeni nu a discutat despre o plecare la FCSB sau ca un jucător să fie vândut la FCSB sau că un jucător s-a gândit să meargă la FCSB. Este posibil ca cineva să încerce să îl ia pe Băluţă... este posibil. Pentru că trăim în acestă lume, nu pe Lună. Nu am simţit că Băluţă vrea să meargă acolo”, a spus Devis Mangia. 

Devis Mangia: "Titlul se joacă între CFR şi Steaua"

Tehnicianul oltenilor a vorbit şi despre şansele la titlu ale formaţiei sale. Mangia continuă să spună că CFR Cluj şi FCSB sunt principalele favorite la câştigarea campionatului, cu un plus pentru echipa clujeană, datorită campaniei excelente de achiziţii din această iarnă. 

”Titlu de campioană este o discuţie între CFR şi Steaua. Noi continuăm să jucăm în felul nostru, mergem în felul nostru, iar la final de sezon noi vom trage linie şi vom vedea ce s-a întâmplat.  Dacă CFR este pe primul loc şi a luat doi dintre cei mai buni jucători din prima parte a campionatului, dacă Steaua este pe locul doi şi ia doi dintre cei mai buni jucători români, atunci este normal să spun că ele sunt favoritele de pe primele două locuri. Apoi vrem să ne facem treaba şi vedem ce se întâmplă", a spus italianul.