Devis Mangia, nervos după U Craiova – Dunărea Călăraşi 1-0. “S-au întâmplat lucruri anormale. Mitriţă este luat la ochi de arbitri!”

Iuliana Spirache   
in Universitatea Craiova
02/12/2018, 19:29
Devis Mangia, nervos după U Craiova – Dunărea Călăraşi 1-0. “S-au întâmplat lucruri anormale. Mitriţă este luat la ochi de arbitri!”
Devis Mangia într-o conferinţă de presă. Ce zice italianul despre meciul U Craiova - Dunărea Călăraşi

Devis Mangia a vorbit la finalul meciului jucat de U Craiova contra celor de la Dunărea Călăraşi, scor 1-0, în etapa a 17-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, pe stadionul “Ion Oblemenco” din Bănie.

Antrenorul italian a cedat nervos după victoria obţinută de U Craiova pe teren propriu cu echipa pregătită de Dan Alexa. Devis Mangia susţine că arbitrul a luat decizii greşite împotriva grupării din Bănie şi este de părere că Alex Mitriţă este “vânat” la fiecare partidă.

Devis Mangia s-a enervat după U Craiova – Dunărea Călăraşi 1-0

“Sunt mulţumit pentru că jucătorii au câştigat meciul în aceste condiţii. Este o victorie mare pentru noi. Terenul a fost ok, dar nu îmi place situaţia din această perioadă. Nu îmi place cum merge situaţia acum. Am primit 11 galbene în două meciuri şi eu cred că nu este normal. Am auzit că nu ştiu ce se întâmplă cu Mitriţă, dar el pentru mine este cel mai bun din România. Eu cred că Mitriţă este luat la ochi de arbitri. Nu cred că merita galben la acea fază. Echipa a fost foarte nervoasă după 70 de minute de joc. S-au întâmplat lucruri anormale în teren pe final. Nu ştiu de Donkor, dar nu cred că Koljic merita galben. Nu e normal! Noi am pierdut timpul… Eu cred că în ultima lună nu sunt ok lucrurile. Nu îmi place să vorbesc despre arbitraj, dar nu e normal! Am început meciul şi imediat am luat cartonaş. Eu cred că Dunărea Călăraşi s-a apărat. A jucat cu aproape toată echipa. Nu este simplu. Tot timpul arbitrul fluieră, iar eu am o opinie diferită de fotbal”, a spus Devis Mangia.

Închide ×