Fotbal intern

Devis Mangia face strategia de transferuri după CSU Craiova – Gaz Metan 2-0: “Avem nevoie de un atacant”

19.12.2018 | 22:50
Devis Mangia face strategia de transferuri dupa CSU Craiova  Gaz Metan 20 Avem nevoie de un atacant

CSU Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în partida jucată împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș,  în runda cu numărul 21 din Liga 1 Betano. Tehnicianul Devis Mangia a declarat la final că este posibil ca CSU Craiova să transfere un atacant în pauza de iarnă.

“Cred că am avut mai multe ocazii decât Gaz Metan, am dat gol din fază fixă, este bine. Portarul oaspeților merită felicitări pentru că a făcut un meci mare, dar mai multe felicitări merită băieții mei. Am schimbat ceva în jocul echipei, am avut o atitudine foarte bună. Cred că am greșit în acest an un singur meci, la Dinamo. Știu că este un meci foate important pentru toată lumea. Pentru a vrea performanță, trebuie să avem echilibru tot timpul”, a declarat Devis Mangia la finalul partidei CSU Craiova – Gaz Metan Mediaș 2-0.

Devis Mangia își dorește un atacant la CSU Craiova

“Sunt mulțumit de jucătorii și de stafful meu, merită felicitări pentru ce au făcut până în acest moment. Probabil am început sezonul mai greu pentru că în primele 5 etape nu a fost această echipă, a fost diferită. Vor fi meciuri dificile înainte de play-off, dar pentru toate echipele, nu doar pentru noi, ci și pentru adversari. Îmi doresc o pauză acum, pentru că am avut 6 luni foarte intense. Cred că s-a schimbat ceva față de anul trecut. Dacă vom continua 4-2-3-1 probabil vom avea nevoie de un atacant. Voi vorbi cu conducerea în zilele următoare”, a mai spus Mangia.