Devis Mangia îl aşteaptă pe Mitriţă să-şi revină: “Alex e jucătorul anului!”

Alex Bradescu   
in Universitatea Craiova
06/12/2018, 22:28
Devis Mangia îl aşteaptă pe Mitriţă să-şi revină: “Alex e jucătorul anului!”
Devis Mangia Mitriţă jucătorul anului

Devis Mangia îl laudă pe Alex Mitriţă după meciul Concordia-Craiova 1-3, în care acesta n-a evoluat, afirmând că acesta ar merita să fie declarat jucătorul anului în România! Antrenorul italian şi-a lăudat echipa, afirmând că a fost mai bine decât la ultimul meci, tot o victorie în faţa celor de la Dunărea Călăraşi.

“E important că am câştigat, nu că am redus diferenţa faţa de Viitorul. Mă deranjează că am luat gol din fază fixă, noi lucrăm foarte mult la astfel de lucruri. Am jucat puţin mai bine decât la ultima victorie, cea împotriva Călăraşiului. Acestea sunt genul de meciuri pe care trebuie să le câştigăm ca să emitem pretenţii la primele locuri”, a fost declaraţia lui Mangia.

Devis Mangia, despre “Alex Mitriţă jucătorul anului”: Am câştigat fără el, dar prefer să-l am valid!”

Antrenorul italian a răspuns şi la întrebarea “cine ar trebui să fie declarat jucătorul anului”, lăudând-şi extrema, pe Alex Mitriţă. Căpitanul oltenilor a fost accidentat şi nu a evoluat în acest meci.

“Mitriţă e jucător foarte important pentru noi, dar avem soluţii. Prefer, totuşi, să-l am valid! Bărbuţ văd că a început să crească, mi se pare că merită să joace. Jucătorii mei nu vorbesc despre titlu, e normal, am jucători inteligenţi. Alex Mitriţă a făcut un an foarte bun, cred că merită să fie jucătorul anului. Dar contează extrem de mult ca echipa să-l ajute”, a spus tehnicianul Craiovei.

 

Închide ×