Fotbal intern

Devis Mangia îl compară pe Alexandru Mitriță cu Lorenzo Insigne! ”Seamănă în multe aspecte”

08.11.2018 | 23:52
Devis Mangia il compara pe Alexandru Mitrita cu Lorenzo Insigne Seamana in multe aspecte

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Devis Mangia, l-a comparat pe atacantul Alexandru Mitriță cu superstarul de la SSC Napoli, Lorenzo Insigne. Tehnicianul a vorbit și despre perioada când a fost selecționerul naționalei de tineret a Italiei, acolo unde a fost recomandat de legendarul Arrigo Sacchi.

”În Italia, Under 21 nu este considerată o naţională de tineret, ci una mai importantă. Şi pe mine, sincer, m-a ales Sacchi pentru acea funcţie. La început era multă neîncredere. Pentru că antrenorii de la Under 21 de dinaintea mea au fost cu toţii  foşti jucători şi foşti jucători de echipa naţională”, a declarat antrenorul Universității Craiova la Telekom Sport.

Devis Mangia în compară pe Alexandru Mitriță cu Lorenzo Insigne: ”Îmi aduce aminte de el”

Tehnicianul oltenilor a spus că-i va mulțumi toată viața legendarului antrenor de la AC Milan: ”Sacchi şi-a asumat un risc. Eu mă cunoscusem cu el din anul acela la Varese, de la tineret, şi el şi-a asumat acest risc şi eu trebuie să-i mulţumesc toată viaţa pentru că mi-a dat o mare şansă, apoi, din fericire, rezultatele mi-au dat şi mie, şi lui dreptate”.

Devis Mangia l-a comparat pe Alexandru Mitriță cu Lorenzo Insigne, jucător pe care l-a avut sub comanda sa la naționala de tineret a Italiei: ”Mitriţă chiar îmi aduce aminte de el, seamănă în multe aspecte. Din punct de vedere tehnic şi ca fizic au multe lucruri în comun. Toţi ziceau că preferatul meu la tineret era Insigne. Insigne avea în acel moment ceva diferit faţă de ceilalţi. Părerea mea, ca şi calitate”.

Alexandru Mitriță și colegii săi îi salută pe suporterii Universității Craiova
Alexandru Mitriță și colegii săi îi salută pe suporterii Universității Craiova

Tehnicianul italian a afirmat joi într-o conferință de presă ci nu va da mâna cu antrenorul formației Sepsi Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, la finalul meciului din etapa cu numărul 15 a Ligii 1 Betano.