Fotbal intern

Devis Mangia, înaintea meciului cu FC Voluntari: „Este cel mai greu moment de când sunt la Craiova”

24.08.2018 | 22:09
Devis Mangia inaintea meciului cu FC Voluntari Este cel mai greu moment de cand sunt la Craiova

Devis Mangia, antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova 1948, a recunoscut că îl va aștepta un meci foarte greu cu FC Voluntari. Italianul a spus că la club este o situație apăsătoare, generată de lipsa rezultatelor, absența unor jucători accidentați sau suspendați dar și de lipsa rezultatelor.

“Este un meci foarte dificil (n.r. – cu FC Voluntari) pentru momentul nostru. Voluntariul nu a început foarte bine, dar trebuie să ne gândim la noi, nu la adversari. Va trebui să dăm tot ce avem mai bun şi să câştigăm meciul. Din cauza terenului de pe stadionul nostru, avem probleme cu jucătorii, avem probleme de refacere, cheltuim multă energie pe acest teren greu. Nu vreau să mai vorbesc de gazon. Donkor este suspendat, mai sunt jucători cu probleme medicale, vom vedea cum evoluează starea lor până luni”, a spus Mangia.

„Da, este cel mai greu moment de când am venit la Craiova, rezultatele sunt cele care sunt, avem jucători indisponibili, nici atmosfera nu este cea mai bună, dar sunt încrezător în munca mea, în jucătorii mei, trebuie să gândim pozitiv şi să trecem peste acest moment. Simt că sunt sprijinit de conducerea clubului”, a continuat antrenorul italian.

Meci decisiv cu Voluntari pentru Devis Mangia și Craiova

Devis Mangia a mai vorbit la conferința de presă dinaintea partidei cu FC Voluntari și despre plecarea lui Hristo Zlatinski. Tehnicianul italian susține că decizia de a-l lăsa pe bulgar să plece îi aparține și lui: „Toate deciziile sunt şi ale mele, nu pot spune că asta e decizia mea şi cealaltă nu e. Îi mulţumesc lui Zlati pentru ceea ce a făcut anul trecut cu mine şi cu coechipierii lui şi urez succes în fotbal şi în viaţă”.

Situaţia la CS U Craiova 1948 nu este una tocmai plăcută, în acest debut de sezon. Fotbaliştii antrenaţi de Devis Mangia au un început foarte slab de sezon, cu numai 5 puncte în primele 5 etape şi cu o eliminare prematură din Europa League. Ultima înfrângere a venit chiar pe noul Oblemenco, în dauna modestei Concordia Chiajna, scor 0-1. La sfârşitul partidei, vedeta oltenilor, Alexandru  Mitriţă, a avut o altercaţie cu un suporter oltean, nemulţumit de prestaţia căpitanului.

Meciul FC Voluntari – CSU Craiova din etapa a VI-a a Ligii 1 Betano, se va disputa luni, de la ora 21:00.