Fotbal intern

Devis Mangia îşi felicită elevii după Astra – Craiova 0-3: “Am jucători buni”

26.10.2018 | 23:55
Devis Mangia îşi felicită elevii după Astra - Craiova 0-3:
Devis Mangia se bucura dupa un gol in meciul de fotbal dintre Astra Giurgiu si Universitatea Craiova, din cadrul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, vineri 26 octombrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Universitatea Craiova încheie cu o victorie la scor de neprezentare turul sezonului regular, în faţa celor de la Astra Giurgiu, iar Devis Mangia şi-a felicitat jucătorii pentru atitudinea avută în acest duel. După Astra – Craiova 0-3 şi antrenorul a fost mulţumit.

Antrenorul italian a anunţat că pentru duelul cu Turnu Măgurele, din optimile Cupei României, va menaja câţiva jucători: “Repriza a doua a fost foarte bună. Atitudinea este importantă, cu aceeastă atitudine merge bine.

Devis Mangia îşi felicită elevii după Astra – Craiova 0-3

Avem jucători foarte buni în faţă, jucătorii mei sunt importanţi pentru fotbalul românesc, nu doar pentru Craiova. Este foarte important meciul cu Turnu Măgurele, va fi o echipă bună pe gazon, chiar dacă o vom schimba şi vom menaja lotul”, a spus Devis Mangia la final.

Alexandru Mateiu a vorbit şi el despre victoria cu Astra, precum şi despre duelul din optimile Cupei României: “Nu mă aşteptam să fie atât de uşor. I-am simţit moi în teren, era important să câştigăm. Trebuie să ne gândim la Cupă, mi-e frică să nu ajungem în prelungiri. Mister a decis să jucăm cu patru fundaşi, e bine şi acum, a fost şi înainte. Ne merge bine, jocul e bun, sperăm să continuăm aşa. Acum a intrat şi Meza, un jucător formidabil, va reintra şi Nuno Rocha şi cu siguranţă vom fi mai puternici.

Nu ne-am gândit la titlu, trebuie să intrăm mai întâi în play-off. Sunt fericit cu numărul pe care îl port, nu vreau să renunţ la el, am spus doar că dacă mi se cere eu o fac. Cu echipele astea e dificil, putem ajunge în prelungiri şi chiar să fim eliminaţi, dacă suntem fraieri”, a spus Mateiu.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri