Fotbal international

Devis Mangia, la un pas să semneze cu o echipă din Serie B. Vrea un fotbalist de la Universitatea Craiova

08.07.2019 | 14:28
Devis Mangia la un pas sa semneze cu o echipa din Serie B Vrea un fotbalist de la Universitatea Craiova

Devis Mangia este la un pas să semneze cu o echipă din Serie B. Cotidianul italian Giornale di Sicilia anunţă că fostul antrenor al celor de la Universitatea Craiova a negociat cu gruparea Trapani Calcio, cea care va evolua în acest sezon în Serie B.

Devis Mangia, la un pas să semneze cu o echipă din Serie B

Conform sursei citate mai sus, Trapani nu are antrenor în acest moment, iar oficialii urmează să aibă o şedinţă în cursul zilei de luni, 8 iulie, care este condusă de preşedintele Giorgio Heller, în care Giuseppe Mangiarano (n.r. fost secretar general al AC Milan) o să fie numit director general, iar Raffaele Rubino director sportiv.

În sezonul 2018 – 2019, Trapani a evoluat în Grupa C din Serie C şi a terminat pe locul 2, cu 73 de puncte, la patru în spatele liderului SS Juve Stabia. Viitoarea echipă a lui Devis Mangia a bifat 22 de victorii, a remizatde 8 ori şi a fost învinsă de 6 ori în cele 36 de meciuri jucate. Trapani are un lot care valorează 3,2 milioane de euro, iar cei mai scumpi fotbalişti sunt Anthony Taugourdeau (400.000 de euro) şi Francesco Corapi (400.000 de euro).

Mirko Pigliacelli în timpul unui antrenament susţinut cu Universitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
Portarul Universitatii Craiova, Mirko Pigliacelli, la un antrenament inaintea plecarii in cantonamentul din Austria, desfasurat la Baza de antrenament Universitatea din Craiova, vineri 14 iunie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mangia îl vrea pe Mirko Pigliacelli la Trapani

Tot sursa citată anunţă că Devis Mangia şi-ar dori să aducă la Trapani cel puţin un fotbalist alături de care a colaborat în Liga 1, la Universitatea Craiova, iar prima ţintă a acestuia este portarul italian Mirko Pigliacelli care este cotat de site-urile de specialitate la 1,5 milioane de euro şi care a fost cumpărat de olteni în ianuarie 2019 de la Pro Vercelli cu 300.000 de euro.

Pe parcursul carierei, Mirko Pigliacelli a mai evoluat pentru Lazio Youth, Roma U19, Parma, Sassuolo, Pescara, Parma, Reggina, Frosinone, Pro Vercelli, Trapani şi Universitatea Craiova. Goalkeeperul în vârstă de 26 de ani a jucat în 42 de meciuri pentru formaţia din Bănie.