Fotbal intern

Devis Mangia, laconic la finalul meciului Viitorul – U Craiova 2-1: ”Avem probleme din punct de vedere numeric”

13.04.2019 | 23:47
Devis Mangia laconic la finalul meciului Viitorul  U Craiova 21 Avem probleme din punct de vedere numeric

Antrenorul Devis Mangia a oferit o declarație laconică la finalul meciului Viitorul – U Craiova 2-1, din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1 Betano. Tehnicianul italian s-a plâns de faptul că are un lot restrâns din punct de vedere numeric și a recunoscut că formația sa nu mai are șanse la titlu.

Devis Mangia, laconic la finalul meciului Viitorul – U Craiova 2-1: ”Vom analiza ce se întâmplă la echipă”

”Am început bine și am dat gol. Am avut oportunitatea să dăm golul doi, să închidem meciul, și nu am făcut-o. Apoi a venit golul grumos al lui Ianis și îl felicit. În repriza a doua ritmul a fost mai scăzut și pentru că nu suntem odihniți. Ei au schimbat toată echipa față de meciul din cupă, iar noi nu putem face asta. Avem probleme din punct de vedere numeric. Am fost supărat la final că nu ne-au lăsat să executăm cornerul din finalul meciului. Probabil se întâmplă ceva la echipă, vom analiza. În acest moment toate meciurile sunt importante pentru că vrem locul 3. Clar nu mai avem nicio șansă la titlu. Vom vedea cum se termină sezonul și vom analiza apoi”, a fost declarația laconică făcută de Devis Mangia după meciul Viitorul – U Craiova 2-1.

FC Viitorul a învins U Craiova cu scorul de 2-1, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1 Betano, înttr-un meci la care a asistat și fostul mare internațional brazilian Rivaldo. Golurile gazdelor au fost marcate de Ianis Hagi și Rivaldinho, în timp ce oltenii au punctat prin Cristian Bărbuț din ofsaid.

Tags: