Video. Mangia, mesaj pentru Gigi: “Nu e normal ce se întâmplă!”

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
05/02/2018, 11:29
Video. Mangia, mesaj pentru Gigi: “Nu e normal ce se întâmplă!”

Devis Mangia, antrenorul echipei CS Universitatea Craiova a părut extrem de relaxat la conferinţa de presă de la finalul partidei cu Dinamo, scor 2-2, deşi echipa sa ar fi putut să plece cu toate cele trei puncte din Ştefan cel Mare. Tehnicianul italian a mărturisit că neatenţia elevilor săi putea chiar să ducă şi la pierderea partidei, iar acest lucru trebuie să le dea de gândit jucătorilor Craiovei.

Dar italianul a ţinut să îl apere pe portarul său după ce jurnaliştii l-au întrebat dacă Calancea este vinovat  pentru gafa comisă la primul gol marcat de Dinamo. “Nu se pune problema aşa. Când câştigăm toate punctele o facem împreună, iar când nu obţinem toate punctele, atunci tot împreună facem acest lucru. Nu trebueie să găsim pe cineva vinovat”, a spus Mangia.

Mesaj pentru Gigi Becali şi Băluţă!

Devis Mangia a avut şi un moment de iritare în timpul conferinţei de presă, atunci când a fost întrebat de Băluţă. “Pentru mine nu e normal ce se întâmplă în aceste zile. Cineva tot continuă să vorbească despre fotbaliştii altor echipe. Eu pe Băluţă îl simt concentrat, iar în meciul cu Dinamo el nu a jucat că a fost suspendat. Dar dacă nu va fi concentrat nu o să joace”, a spus Mangia.

La finalul partidei cu Dinamo, Alexandru Băluţă a vorbit despre suma de 3 milioane pe care Gigi Becali a anunţat că vrea să o plătească pentru el.  “Nu vreau să comentez acele declaraţii. Eu consider că valorez trei milioane de euro”, s-a rezumat să declare căpitanul oltenilor.  Alexandu Băluţă nu a dorit să ofere şi alte amănunte.

 

Ştirea MOMENTULUI

Novak Djokovic – Kevin Anderson, finala Wimbledon 2018! La ce oră e meciul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.