Video. Mangia, mesaj pentru Gigi: "Nu e normal ce se întâmplă!"

Devis Mangia, Dinamo, Gigi Becali

Devis Mangia este deranjat de faptul că Gigi Becali tot face în ultimul timp declaraţii la adresa lui Băluţă, deşi fotbalistul nu doreşte să se transfere la FCSB.

Devis Mangia, antrenorul echipei CS Universitatea Craiova a părut extrem de relaxat la conferinţa de presă de la finalul partidei cu Dinamo, scor 2-2, deşi echipa sa ar fi putut să plece cu toate cele trei puncte din Ştefan cel Mare. Tehnicianul italian a mărturisit că neatenţia elevilor săi putea chiar să ducă şi la pierderea partidei, iar acest lucru trebuie să le dea de gândit jucătorilor Craiovei.

Dar italianul a ţinut să îl apere pe portarul său după ce jurnaliştii l-au întrebat dacă Calancea este vinovat  pentru gafa comisă la primul gol marcat de Dinamo. "Nu se pune problema aşa. Când câştigăm toate punctele o facem împreună, iar când nu obţinem toate punctele, atunci tot împreună facem acest lucru. Nu trebueie să găsim pe cineva vinovat", a spus Mangia.

Mesaj pentru Gigi Becali şi Băluţă!

Devis Mangia a avut şi un moment de iritare în timpul conferinţei de presă, atunci când a fost întrebat de Băluţă. "Pentru mine nu e normal ce se întâmplă în aceste zile. Cineva tot continuă să vorbească despre fotbaliştii altor echipe. Eu pe Băluţă îl simt concentrat, iar în meciul cu Dinamo el nu a jucat că a fost suspendat. Dar dacă nu va fi concentrat nu o să joace", a spus Mangia.

La finalul partidei cu Dinamo, Alexandru Băluţă a vorbit despre suma de 3 milioane pe care Gigi Becali a anunţat că vrea să o plătească pentru el.  "Nu vreau să comentez acele declaraţii. Eu consider că valorez trei milioane de euro", s-a rezumat să declare căpitanul oltenilor.  Alexandu Băluţă nu a dorit să ofere şi alte amănunte.