Fotbal international

Devis Mangia, nervos după RB Leipzig – U Craiova 3-1! “Fotbalul românesc e inferior celui german”

09.08.2018 | 22:33
Devis Mangia nervos dupa RB Leipzig  U Craiova 31 Fotbalul romanesc e inferior celui german

Devis Mangia, nervos după RB Leipzig – U Craiova 3-1. Antrenorul oltenilor a fost dezamăgit la finalul meciului din Germania şi a declarat că formaţia pregătită de Ralf Rangnick a câştigat după ce a marcat două goluri din faze fixe.

“Ştiam de la început că ne aşteaptă o partidă dificilă. Am încercat să fim concentraţi şi atenţi şi puţin mai agresivi. Am reuşit acest lucru în general, dar mai puţin în anumite momente. Fotbalul românesc e inferior fotbalului german. Asta e toată povestea! Trebuie să înţelegem. Dacă vă aşteptaţi să venim în Germania să dominăm, aveaţi aşteptări prea mari. Asta e realitatea. Ca să câştigi într-o astfel de partidă trebuie să joci perfect. Noi am pierdut primind două goluri din faze fixe”, a declarat Devis Mangia la finalul meciului de la Leipzig.

Devis Mangia, nervos după RB Leipzig – U Craiova 3-1

Devis Mangia, nervos după RB Leipzig – U Craiova 3-1. Italianul a susţinut că echipa încă mai are şanse să se califice, însă pentru acest lucru, jucătorii săi trebuie să facă un meci perfect. “Cred că orice este posibil în viaţă. Poate nu a fost întâmplător că am înscris la ultima fază a întâlnirii. Dacă ne gândim să dominăm un meci cu o astfel de echipă, e foarte complicat. Dacă vom face un meci perfect putem câştiga. Există această posibilitate, dar realizaţi că este o diferenţă de nivel. Iar adversarul de anul trecut, din Europa League (n.r. AC Milan), nu a fost superior celui din acest an”, a mai precizat antrenorul oltenilor.

Sorin Cârţu a declarat că nu a fost încântat de ceea ce a văzut în meciul RB Leipzig – U Criaova 3-1. “Nu mi-a plăcut, ce am văzut! Sigur, scorul poţi spune că iţi dă speranţe, dar la ce am vazut, nu cred că avem şanse de calificare. Cred ca Leipzig va merge mai departe. E greu să joci cu juniori în cupele europene, par nişte decizii forţate. Dacă ai ajuns totuşi să joci în Europa, nu ai voie să tratezi dubla cu Leipzig în maniera asta. Mi-ar fi plăcut să văd mai multe faza ca cea din final, când echipa a marcat! Şansa Craiovei era ca atunci când jocul le oferă o conjunctură favorabilă, aşa cum s-a întâmplat la Mitriţă, în prima repriză, când a fost fricos, să profite de ea. Cred că Mitriţă putea să găsească alte soluţii în acele momente. Sunt diferenţe mari între campionatul din România şi cel din Germania. Mai ales când e vorba de o echipă înfometată de rezultate internaţionale precum Leipzig”, a susţinut fostul antrenorul al oltenilor.

Devis Mangia, nervos după RB Leipzig - U Craiova 3-1
Devis Mangia, nervos după RB Leipzig – U Craiova 3-1
Tags: