Fotbal intern

Devis Mangia nu va da mâna cu Neagoe la finalul meciului: “Pentru mine nu e important”

Autor: Mirela Apostol | 09.11.2018 | 14:00
Devis Mangia nu va da mâna cu Neagoe la finalul meciului. Antrenorul italian se bucură după meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova şi FCSB

Devis Mangia a anunţat că nu va da mâna cu Neagoe la finalul meciului dintre Universitatea Craiova cu Sepsi OSK Sfântul Gheorghe, aşa cum nu a făcut-o nici la meciul din tur. Atunci se vehicula că Eugen Neagoe ar putea să-l schimbe pe acesta pe banca oltenilor. Acum, italianul spune că va face la fel, însă la început îşi va saluta omologul de pe banca celor de la Sepsi OSK Sf Gheorghe.

„Ne aşteptăm la un meci dificil, dar cred că suntem pregătiţi. Jocul din tur cu Sepsi a fost cel mai slab pentru noi din acest sezon, ne aşteptăm să fie greu şi de această dată, pentru că Sepsi este o echipă bună, antrenată bine şi anul acesta poate intra în play-off. Pentru noi este important să avem continuitate, să legăm rezultatele bune, avem drumul nostru şi cu trei puncte în plus ar fi mai bine.

Devis Mangia nu va da mâna cu Neagoe la finalul duelului Craiova – Sepsi

Nu cred că vom avea parte de cadourile pe care cei de la Sepsi le-au făcut celor de la Hermannstadt, în schimb avem mare nevoie de suporteri la acest meci. Am câştigat ultimele trei meciuri din campionat şi sper tot timpul ca partidele noastre să fie spectaculoase. Sigur că voi da mâna cu Eugen Neagoe la începutul meciului, aşa fac de fiecare dată. La final nu este important pentru mine să ne salutăm, ci la început să avem acest comportament”, a spus Devis Mangia la conferinţa de presă.

Devis Mangia nu va da mâna cu Neagoe la finalul meciului. Eugen Neagoe în meciul de fotbal dintre FCSB şi Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, contând pentru Liga 1 Betano, desfăşurat pe Arena Naţională din Bucureşti, duminică 19 august 2018.
Devis Mangia nu va da mâna cu Neagoe la finalul meciului. Eugen Neagoe în meciul de fotbal dintre FCSB şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Partida Universitatea Craiova – Sepsi OSK Sfâtnul Gheorghe va avea loc vineri, de la ora 21:00, pe Stadionul “Ion Oblemenco” din Craiova şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!