Fotbal intern

Devis Mangia râde de FCSB înaintea derby-ului. “Cei de acolo sunt ca băieții de la Juventus, se plâng de arbitraj!”

22.02.2019 | 15:50
Devis Mangia într-o conferință de presă susținută la U Craiova. Antrenorul italian râde de FCSB

Devis Mangia a susținut o conferință de presă înaintea derby-ului pe care Universitatea Craiova îl va juca pe terenul celor de la FCSB, duminică, 24 februarie, de la ora 20.00, în etapa 25 din Liga 1 Betano, iar antrenorul italian a râs de gruparea roș-albastră.

Devis Mangia a comparat-o pe FCSB cu Juventus, dar doar în ceea ce privește modul în care cele două echipe se plâng de arbitraj după fiecare meci jucat.

Devis Mangia râde de FCSB înaintea derby-ului de duminică

”Va fi un meci important, un meci interesant pentru fotbalul românesc. Nu este un meci decisiv pentru titlu din punctul meu de vedere. Noi trebuie să continuăm să mergem pe drumul nostru. Nu sunt genul de antrenor care merge acolo pentru egal, doar atât pot să vă spunFCSB este o echipă foarte bună, cu jucători interesanți. Dar Craiova este la fel, eu cred în posibilitățile noastre”, a declarat Devis Mangia, antrenorul Științei.

Devis Mangia a vorbit și despre modul în care oficialii de la FCSB reacționează după meciurile din Liga 1 Betano. „Cei de la FCSB sunt precum cei de la Juventus, se plâng de arbitraj. Eu prefer să vorbesc de fotbal, nu de arbitraj. Protagoniștii în teren sunt jucătorii, nu antrenorii, nu arbitrii, nu delegații echipelor. Dacă U Craiova intră mai des în careu, pot fi posibilități de penalty. Nici nu știu cine va fi arbitru, sunt antrenor și încerc să pun jucătorii mei în cele mai bune condiții pentru a face performanță”, a mai spus Devis Mangia.

Valentin Mihăilă și Devis Mangia se bucură după o victorie a celor de la U Craiova

Marius Avram va arbitra FCSB – Universitatea Craiova

Marius Avram a fost delegat de CCA pentru a arbitra meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova. Oltenii nu văd cu ochi buni această decizie, deoarece centralul este prieten de familie cu Valeriu Argăseală, președintele grupării patronate de Gigi Becali.

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova se joacă duminică, 24 februarie, de la ora 20.00. Acesta este transmis de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri