Fotbal intern

Devis Mangia, replică acidă pentru Mihai Bălașa: „Bla, bla, bla… Jucătorii nu trebuie să vorbească despre alte echipe”

03.03.2019 | 16:44
Devis Mangia replica acida pentru Mihai Balasa Bla bla bla Jucatorii nu trebuie sa vorbeasca despre alte echipe

A trecut o săptămână de la meciul câștigat de FCSB împotriva celor de la U Craiova, însă discuțiile asupra acelui meci nu s-au terminat. După ce Mihai Bălașa a declarat că oltenii „i-au luat la mișto” pentru decizia de a-l pune pe Mirko Pigliacelli să execute o lovitură de la 11 metri, Devis Mangia a venit cu o replică acidă pentru jucătorul de la FCSB. 

Devis Mangia, replică acidă pentru Mihai Bălașa

Antrenorul Craiovei a declarat la conferința de presă premergătoare meciului cu Astra că decizia sa în niciun caz nu a reprezentat o lipsă de respect față de adversari, ci o decizie inspirată pentru binele echipei sale. Chiar dacă nu i-a dat numele, Mangia a făcut referire tocmai la declarația oferită de Bălașa după meci.

„Nimeni din alte echipe nu trebuie să vorbească despre decizia mea. Nu că nu avem respect şi bla-bla-bla, cum am auzit. Este mai bine să vorbească despre echipa lui şi nu de echipa mea, da? Eu iau decizii pentru a face cel mai bine pentru echipa mea, nu pentru a demonstra ceva împotriva altor echipe. Şi din acest motiv, jucătorii ar trebui să vorbească mai puţin de alte echipe“, a spus Devis Mangia.

Pigliacelli are un gol și un assist în acest sezon
Pigliacelli are un gol și un assist în acest sezon

Pigliacelli, gol și assist în acest sezon

Universitatea Craiova a transformat o lovitură de la 11 metri în partida pierdută cu FCSB, scor 2-3, prin portarul Mirko Pigliacelli, spre finalul primei reprize. Decizia lui Mangia nu a fost însă total surprinzătoare, ținând cont de numărul mare de penalty-uri ratate de jucătorii săi din ofensivă în actuala stagiune, dar și de jocul bun de picior al portarului italian.

U Craiova – Astra este meciul care încheie sezonul regulat în Liga 1 Betano, iar oltenii nu pot urca mai sus în clasament în cazul unui succes, după ce FCSB a luat un punct din duelul cu Voluntari și s-a distanțat astfel la patru puncte în clasament.