Fotbal intern

Devis Mangia s-a întâlnit cu fanii Craiovei. Ce mesaj i-a transmis Peluza Nord

16.04.2019 | 22:13
Devis Mangia sa intalnit cu fanii Craiovei Ce mesaj ia transmis Peluza Nord

Devis Mangia și reziliat contractul cu U Craiovarecent, fapt ce i-a înfuriat pe fanii echipei din Bănie. Oltenii l-au îndrăgit pe antrenorul italian datorită stilului său jovial, dar și prin prisma performanțelor obținute. 

Devis Mangia s-a întâlnit cu fanii Craiovei

Înainte de a pleca în țara sa natală, Devis Mangia a avut o ultimă întâlnire cu ultrașii din peluză, care i-au transmis un mesaj misterios ulterior pe rețelele de socializare: “Grazie, Devis, pentru ce ai făcut la Ştiința, rămâi mereul unul de-ai noştri! PS. Rămâne valabil ce am vorbit atunci.”, a fost mesajul postat pe pagina oficială a Peluzei Nord..

Cu Devis Mangia pe banca tehnică, U Craiova a obținut în urmă cu un sezon cele mai mari performanțe din ultimii 25 de ani, clasându-se pe locul 3 în Liga 1 Betano și câștigând Cupa României.

Devis Mangia a castigat Cupa Romaniei alaturi de U Craiova
Devis Mangia a castigat Cupa Romaniei alaturi de U Craiova

Echipa a mers pe aceeași linie și pe parcursul acestui sezon, însă numeroasele plecări – Băluță, Gustavo și Screciu în vară, respectiv Mitriță în iarnă – au influențat omogenitatea primului 11, iar Mangia a scăpat ușor lucrurile de sub control.

U Craiova nu mai are nicio șansă la titlu, după ce a pierdut cu FCSB în deplasare și a remizat cu CFR Cluj acasă, iar în Cupa României e pe cale să fie eliminată în semifinale, după ce a pierdut cu 1-2 manșa tur cu Viitorul, chiar pe teren propriu.

Mihai Rotaru i-a fixat drept obiective principale noului antrenor Corneliu Papură ocuparea locului 3 în campionat și câștigarea Cupei României, exact ce a reușit Craiova și în urmă cu un sezon. Pe lângă lipsa de experiență, Papură are o altă mare problemă: golgheterul echipei Elvir Koljic e indisponibil până la finalul sezonului.

Următorul meci al Craiovei este programat vineri, în campionat, în deplasare cu Astra, formație ce vine după două rezultate grozave.

Tags: