ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Devis Mangia, semnal de alarmă după plecările din vară: “Ne trebuie întăriri!”

Autori: Ionut Neamţu, Sorin Dumitrescu | 10.07.2018 | 00:05
Devis Mangia, semnal de alarmă înaintea Supercupei României. E nevoie de jucători

Antrenorul CS U Craiova, italianul Devis Mangia, trage un serios semnal de alarmă după plecările din această vară. Au părăsit Bănia trei dintre cei mai buni jucători din sezonul trecut, Vladimir Screciu, transferat în Belgia, la Racing Genk, Alexandru Băluţă la Slavia Praga şi Gustavo în liga a doua din China. Jucători care au avut o mare  contribuţie la parcursul bun al oltenilor şi la câştigarea Cupei României.

ADVERTISEMENT

Pentru Craiova timpul este un mare inamic, pentru că lucrează clar împotriva alb-albaştrilor. Peste foarte puţin timp, adică sâmbătă, 14 iulie, de la ora 20:30, CS U Craiova va juca Supercupa României în compania echipei campioane CFR Cluj. Acest meci îi va arăta tehnicianului italian cum se prezintă echipa în actuala ei formă la un meci oficial, pentru ca apoi să se treacă la acţiunea de completare a lotului, în funcţie de posturile deficitare.

Devis Mangia, semnal de alarmă după plecările din vară. Supercupa va arăta unde sunt problemele

Mesajul lui Mangia pentru conducere este destul de clar: “Sigur trebuie să luăm jucători, pentru că avem posturi descoperite”. Până la această oră oltenii au făcut doar două achiziţii: portarul italian Pigliacelli şi Cicâldău de la Viitorul Constanţa. CS U Craiova va juca în preliminariile Europa League, obiectivul fiind accederea în faza grupelor în această competiţie.

ADVERTISEMENT
Devis Mangia, semnal de alarmă înaintea Supercupei României. Meciul cu CFR Cluj va arăta ce probleme sunt. În imagine, mangia lângă singurul nume greu rămas, Mitriţă
Devis Mangia, semnal de alarmă înaintea Supercupei României. Meciul cu CFR Cluj va arăta ce probleme sunt
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!