Fotbal intern

Devis Mangia surprinde după eșecul din FCSB – Craiova 3-2. “Pentru mine este ok! Sunt mulțumit!” VIDEO

Devis Mangia surprinde dupa esecul din FCSB  Craiova 32 Pentru mine este ok Sunt multumit VIDEO

Universitatea Craiova a pierdut pe terenul FCSB-ului, scor 2-3, în etapa 25 din Liga 1 Betano, iar Devis Mangia a surprins la finalul partidei de pe Arena Națională. Antrenorul grupării din Bănie susține că este mulțumit de evoluția elevilor săi.

Mai mult, Devis Mangia s-a arătat deranjat de faptul că înaintea meciului dintre FCSB și Universitatea Craiova, scor 3-2, s-a discutat foarte mult în legătură cu decizia luată de CCA de a-l delega pe Marius Avram, un apropiat al familiei lui Valeriu Argăseală, la acest derby.

Devis Mangia a surprins după eșecul din FCSB – Craiova 3-2

“Sunt mulțumit. Am făcut un meci foarte bun. Pentru mine este ok. Mirko știa de dinainte că o să execute. Ieri am vorbit și a fost o soluție ok. A șutat bine. O să vedem pe viitor dacă o să mai execute. FCSB nu m-a surprins  astăzi. Filip a jucat mai mult pe faza de apărare și nu am fost surprins. Noi am făcut un meci foarte bun. Cred că am făcut greșeli individuale, am greșit ceva. Dacă se joacă doar fotbal, atunci lupta la titlu rămâne deschisă. Eu cred că avem toate posturile acoperite.

Eu sunt antrenor și încerc să le ofer jucătorilor cele mai bune condiții. Eu cred că azi au fost 3 antrenori. Antrenorul Craiovei, antrenorul FCSB-ului și încă unul… Când pui această presiune înainte de un meci nu poți să faci performanță.  Eu cred că au fost nervi la banca FCSB-ului. Toți au stat în picioare și nu este normal. Atunci cei de pe banca mea au făcut același lucru.  Nu vorbesc despre arbitraj. Nu este normal să se discute înainte de meci despre arbitraj, așa cum s-a întâmplat acum”, a spus Devis Mangia la finalul meciului FCSB – Craiova 3-2.

Toate reacțiile după FCSB-Craiova 3-2Dennis Man riscă o suspendare imensă! – https://goo.gl/ZvmJFn

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 24. Februar 2019

…despre meciul din Cupa României cu Csikszereda: “Nu știu ce condiții o să avem la meciul cu Csikszereda. Sper ca terenul să fie ok pentru că nu vreau să riscăm vreo accidentare. Azi se putea accidenta Bancu.”