Fotbal intern

Devis Mangia tremură înainte de Dinamo – U Craiova! ”Am pierdut un campionat în faţa lui”. Video

13.12.2018 | 14:49
Devis Mangia tremura inainte de Dinamo  U Craiova Am pierdut un campionat in fata lui Video

Antrenorul Devis Mangia a declarat înainte de meciul Dinamo – U Craiova, din etapa cu numărul 20 a Ligii 1 Betano, că se teme de atacantul italian Mattia Montini. Tehnicianul oltenilor a dezvăluit că jucătorul ”câinilor” a făcut mereu meciuri mari împotriva sa când se aflau în Italia.

Întrebat dacă îi este frică de vreun jucător de la Dinamo București, Devis Mangia a răspuns: ”Este o întrebare, pfff… Da, este un italian care tot timpul a făcut meciuri bune contra mea. Eu sper că nu va face la fel în acest meci. Da, este vorba de Montini”.

Devis Mangia le dă indicații jucătorilor săi în meciul FC Botoșani - U Craiova
Devis Mangia le dă indicații jucătorilor săi în meciul FC Botoșani – U Craiova

Devis Mangia tremură înainte de Dinamo – U Craiova: ”Montini a fost și pe lista mea”

”Am pierdut un campionat de tineret în faţa lui, în Italia. În faţa lui şi în faţa lui Pigliacelli. Au fost colegi la Roma. Pigliacelli portar şi Montini a dat gol. E un jucător de calitate. Anul trecut, când a început sezonul m-am gândit la un transfer al lui Montini. Pe acea poziţia a fost una dintre vreo zece opţiuni”, a spus Devis Mangia înaintea partidei Dinamo – U Craiova.

Tehnicianul italian crede că înaintea unui astfel de meci nu contează locurile din clasament: ”Este un meci foarte important. Este un meci diferit, nu contează clasamentul. Este un meci special, atât pentru noi, cât şi pentru ei. Sigur pentru ei poate fi cel mai important meci din sezon şi aşa trebuie să fie şi pentru noi, în acest moment”.

Mangia crede că presiunea este pe ambele echipe

”Va fi foarte importantă atitudinea, cu o atitudine foarte bună putem face diferenţa. Nu-l cunosc pe Rednic, dar ştiu că a făcut treburi foarte bune înainte, în România şi în alte ţări, dar nu îl cunosc direct. Presiune va fi pe ambele echipe. Dinamo vrea să câştige, Craiova la fel, nu e o problemă de presiune”, a explicat Devis Mangia în încheiere.

Partida Dinamo – U Craiova, din etapa cu numărul 20 a Ligii 1 Betano, se va disputa sâmbătă, de la ora 20.00 și va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK. Pentru acest joc, oltenii s-ar putea să nu-l aibă disponibil pe atacantul bosniac Elvir Koljic, accidentat la meciul cu FC Voluntari.

Tags: