Fotbal intern

Devis Mangia vrea în continuare locul trei: “Aliniem cea mai bună echipă la Iaşi”

19.05.2018 | 09:53
Devis Mangia vrea in continuare locul trei Aliniem cea mai buna echipa la Iasi
ADVERTISEMENT

Devis Mangia spune că nu va menaja niciun jucător pentru finala Cupei României, programată peste o săptămână la Bucureşti. Asta pentru că obiectivul formaţiei sale a rămas podiumul. În ultima etapă a play-off-ului Ligii 1, CS Universitatea Craiova joacă în Copou, cu CSM Politehnica Iaşi.

„Este un meci foarte dificil, trebuie să fim foarte concentraţi. Iaşi a jucat bine acasă, au remizat cu CFR şi au învins FCSB, vor dori să câştige şi acum. Ştim că urmează apoi finala, dar trebuie să rămânem cu gândul la acest joc, pentru că primul obiectiv este locul 3, apoi avem o săptămână la dispoziţie să ne gândim la Cupă. Vom alinia cea mai bună echipă, fiindcă nu vreau să transmit echipei mesajul greşit, când spun că locul 3 e foarte important, atunci chiar aşa este. Sper ca la anul să facem lucruri mai bune, sper să avem în teren şi mai mulţi jucători tineri, dar acum nu voi debuta jucători de dragul debutului, fiindcă nu este un meci fără importanţă” , a spus Mangia, la conferinţa de presă dinaintea ultimei etape.

ADVERTISEMENT

Devis Mangia face calcule pentru locul trei

Mangia explică forma mai slabă din play-off-ul Ligii 1: “Trebuie să ne facem noi treaba, apoi să vedem ce face Viitorul la Cluj. Dacă nu aveam Cupa, cred că am fi făcut mai multe puncte în play-off. E normal că vrem să câştigăm meci de meci, dar nu a fost posibil, oricum eu prefer să privesc mereu partea bună a lucrurilor. Uneori am excelat în ofensivă, alteori a mers apărarea mai bine, au fost fluctuaţii, dar astfel de lucruri sunt normale pe parcursul sezonului”, a susţinut tehnicianul italian.


CSM Poli Iaşi – CS U Craiova se joacă duminică, de la ora 20:45, la Iaşi, în cadrul ultimei etape a play-off-ului Ligii 1. Partida va fi transmisă în format LIVEVIDEO şi LIVETEXT pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT
Tags: