Fotbal intern

DEVORATOAREA de fotbalişti Pamfile a DISTRUS relaţia unui jucător din Liga 1. Iubita acestuia a BLESTEMAT-O: “Să PUTREZEŞTI!”

Mădălina Pamfile pare că testează din nou piaţa fotbaliştilor. De această dată, se pare că bruneta s-a cuplat cu fundaşul Pandurilor, Iulian Mamele. Informaţia a fost făcută publică...
28.01.2014 | 16:46
DEVORATOAREA de fotbalisti Pamfile a DISTRUS relatia unui jucator din Liga 1 Iubita acestuia a BLESTEMATO Sa PUTREZESTI

Mădălina Pamfile pare că testează din nou piaţa fotbaliştilor. De această dată, se pare că bruneta s-a cuplat cu fundaşul Pandurilor, Iulian Mamele. Informaţia a fost făcută publică chiar de iubita fotbalistului, Ionela, care şi-a exprimat tristeţea pe Facebook.  “Acest specimen de femeie a distrus o relaţie frumoasă şi solidă şi vieţile a doi oameni care se iubeau mult. Sper să putrezeşti în nefericire”, a scris ea, pe contul personal de Facebook.

S-a lăsat de fotbal ca să-şi schimbe numele!

O perioadă a cariere, Iulian Mamele a fost cunoscut sub numele de Iulian Stativă. Asta pentru că fundaşul a vrut cu orice preţ să scape de numele său de familie. Pînă la urmă, cuplul s-a destrămat în 2011, iar fotbalistul a revenit la numele său. Pe vremea în care s-a căsătorit, Mamele s-a lăsat chiar cîteva luni şi de fotbal, preferînd să meargă să locuiască la Bacău, acolo de unde consoarta sa era originară. A încercat să evolueze la echipa locală, dar pentru că nu a fost acceptat, o periaodă a lucrat la pensiunea pe care socrii săi o aveau într-o suburbie a oraşului.

Pamfile, tăiată cu lama de Matei!

Mădălina Pamfile a avut de-a lungul timpului relaţii cu mai mulţi fotbalişti, printre care Gabi Matei, Alex Maxim şi Claudiu Belu. Fiecare relaţie a fost una cu năbădăi, dar cele mai grave momente s-au consumat în prezenţa primului dintre ei. “Gabi m-a tăiat cu lama într-un moment de furie, după ce i-am dat o palmă. Nu s-a mai controlat şi a făcut acest gest necugetat. Dragostea te face să comiţi astfel de gesturi, la care nu te-ai fi gîndit vreodată. Eu l-am iertat pe el, aşa cum mi-a iertat şi el mie multe”, fusese declaraţia şocantă a tinerei din vara lui 2012.

ionela buna

pamfile mamele

pamfile mamele 2