Life

Dezacord între Netflix și cuplul Meghan Markle-Harry din cauza unor informații compromițătoare despre Regele Charles, William și Kate

Meghan Markle și Harry sunt în dezacord cu platforma de streaming Netflix. Totul din cauza unor informații ce ar putea afecta imaginea Regelui Charles.
05.10.2022 | 12:15
Dezacord intre Netflix si cuplul Meghan MarkleHarry din cauza unor informatii compromitatoare despre Regele Charles William si Kate
Meghan Markle și Harry, dezacord cu Netflix. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle sunt în neînțelegere cu Netflix, platformă de streaming care urmează să scoată pe piață o docu-serie despre viața celor doi foști duci de Sussex.

Meghan Markle și Harry vor să revizuiască filmările făcute pentru documentarul lor

Potrivit PageSix, Meghan Markle și Harry sunt în dezacord atât cu compania Netflix, cât și cu propria lor echipă de producție. Cuplul ar vrea să taie anumite bucăți din documentarele pe care le-au pregătit în ultimul an. Se pare că actrița și fratele lui William sunt extrem de perfecționiști și nu ar fi mulțumiți de felul în care s-au realizat anumite filmări, cu toate că ei au deținut controlul aproape total al producerii emisiunii ce urmează să apară în curând. De cealaltă parte, Netflix ar vrea să păstreze conținutul integral, potrivit unor persoane din interior. Dar asta nu e tot!

ADVERTISEMENT

Meghan și Harry ar vrea să reducă tonul în legătură cu anumite chestiuni expuse din viața lor. Gurile rele susțin că aceștia vor să nuanțeze anumite declarații pe care le-au făcut de-a lungul timpului. Sunt bine știute deja scandalurile în care Meghan Markle a fost implicată, acuzând Casa Regală de tot felul de lucruri, inclusiv de rasism.

Decizia de a schimba tonul ar fi venit în urma unui așa-zis armistițiu pe care foștii duci de Sussex l-ar fi încheiat cu Regele Charles și Camilla, odată cu funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.

ADVERTISEMENT

Regele Charles, William și Kate, vizați de “bombele” foștilor duci de Sussex

Tot conform dezvăluirilor făcute de PageSix, ducele și ducesa de Sussex au dorit să editeze tot ce au filmat până acum. Motivul? Au fost presărate câteva informații-bombă despre noul rege, Charles al III-lea și Regina Consoaltă Camilla. Unele istorioare i-ar viza inclusiv pe William și Kate Middleton.

„Au făcut solicitări semnificative de a renunța la conținutul pe care chiar ei l-au furnizat”, transmite sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Harry și Meghan vor să mai tragă de timp pentru ca serialul să fie lansat anul viitor, respectând situația prin care a trecut recent Casa Regală din cauza morții mamei lui Charles.

Și aici pare să existe o neînțelegere între cuplu și platforma de streaming. Mai precis, Netflix a vrut să scoată pe piață serialul lor imediat după debutul celui de-al 5-lea sezon „The Crown”. Acesta va apărea pe piață pe 9 noiembrie 2022.

ADVERTISEMENT

Producția, regizată de Liz Garbus

Producția a fost produsă sub bagheta regizoarei Liz Garbus, nominalizată în trecut la Premiile Oscar. Într-un interviu pentru The Cut, Meghan a povestit că în cadrul acestui show online va scoate la iveală lucruri pe care nu le-a mai împărtășit niciodată despre viața ei. Aceasta a lăudat-o și pe regizoarea Garbus, pe care o consideră „incredibilă”.

Meghan Markle și Prințul Harry au reîncercat o apropiere de Casa Regală. Actrița din Suits a cerut inclusiv o întrevedere între patru ochi cu Regele Charles, după moartea Reginei. Vedeta americană l-ar fi pus, cu siguranță, în temă în legătură cu documentarul pentru care a semnat cu Netflix, având în vedere că unele dintre dezvăluirile foștilor duci l-ar viza direct pe soțul Camillei Parker-Bowles.

Rămâne de văzut dacă Netflix va accepta, în cele din urmă, solicitarea celor doi de a fi scoase anumite bucăți din materialul pe care l-au filmat deja.

 

ADVERTISEMENT