DEZAFILIEREA CRAIOVEI. Punct important obţinut de Mititelu: ”Sandu şi Dragomir sînt terminaţi!”

UPDATE 13:24 / Audierile s-au încheiat, iar Adrian Mititelu a ieşit din sală cu un aer plin de optimism.

”Am avut azi un hop foarte important şi greu, dar Dumnezeu şi Justiţia m-au ajutat să îl trec. Cererea de reunire a celor două dosare le-a fost respinsă adversarilor mei. Judecătorii au spus că, deşi au competenţa să o judece, nu o vor face, pentru că nu vor să contribuie la o tragere de timp de judecată. Sandu şi Dragomir sînt ca şi terminaţi.

Înregistrările audio le dovedesc vinovăţia, iar ei ştiu asta. După ce judecătorul o să îl audă şi pe Borcea pe înregistrări, chiar nu mai am nevoie de el să fie audiat în instanţă. Să stea cît vrea el pe la infirmerie, că văd că numai probleme de sănătate invocă. Şi el şi Stîngaciu se tot ascund, dar aţi văzut ce au spus judecătorii de ei în sala. Voi reveni cu Universitatea sigur de la vară, dar vreau să ştiţi că am pierdut 6 ani din viaţă şi mă doare sufletul de familia mea, de suporterii adevăratei Craiova, dar şi de mine.

Îmi este tare greu şi doar Dumnezeu îmi mai dă forţa să lupt. Îmi doresc ca în fruntea fotbalului românesc să vină Gică Popescu preşedinte, dar să îl ajute şi Gică Hagi. Lui Hagi îi urez din suflet şă cîştige titlul. Ştiu ce înseamnă să te lupţi cu echipele mari, avînd doar copii în echipă. Aşa i-am avut şi eu pe Lung, Găman şi pe fraţii Costea. Cînd o să joace Steaua cu CS U, o să ţin cu Steaua. În viaţa mea nu o să ţin cu o echipă de impostori a lui Rotaru.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Mă rog la Dumnezeu să nu se termine construcţia noului stadion, pînă cînd vom reveni noi, deoarece nu vreau ca el să fie spurcat de echipa lui Mihai Rotaru. În vară, FC U va reveni şi vreau să vadă toată lumea ce masă de suporteri avem noi”, a declarat Mititelu.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti s-au întrunit pentru un nou termen în cazul dosarului ”dezafilierii Craiovei”.

Cele două dosare nu au fost reunite, aşa cum a cerut avocatul lui Mircea Sandu. Acesta ceruse ca dosarele membrilor Comitetului Executiv al FRF să fie judecate de completul de la Curtea de Apel. Completul de judecată: ”Aveam competenţa să-l judecăm, dar respingem cererea, deoarece nu vrem să tergiversăm cauza!”

Federaţia Română de Fotbal a fost apoi avertizată, după ce Adrian Stîngaciu, directorul departamentului juridic, nu s-a prezentat, pentru a cincea oară, la audieri. ”Nu-i normal ca el să se ducă la Lausanne, în loc să vină aici, să reprezinte interesele FRF”, a spus un judecător.

Lui Cristian Borcea i s-a transmis că va fi adus cu poliţia la audieri. De altfel, fostul investitor de la Dinamo a fost ironizat de completul de judecată: ”Borcea vrea eliberare condiţionată ca să vină la acest proces?”

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933