Fotbal intern

Dezamăgire la Hermannstadt înaine de meciul cu FCSB: “Ţin cu adversarul”

30.09.2018 | 09:23
Dezamagire la Hermannstadt inaine de meciul cu FCSB Tin cu adversarul

Dezamăgire la Hermannstadt înaine de meciul cu FCSB, din etapa a 10-a din Liga 1 Betano. Antrenorul secund al nou-promovatei, Eugen Beza, şi-a exprimat supărarea cu privire la locaţia pentru duelul cu vicecampionii României. Acesta spune că la meciurile lor de pe Stadionul Trans – Sil publicul ţine întotdeauna cu adversarii şi se teme că aşa se va întâmpla şi în aceastăs eară.

Beza aminteşte de duelul cu Hermannstadt – FCSB din sferturile Cupei României, sezonul 2017 – 2018, când sibienii au jucat acasă, în faţa unui public foarte călduros, şi au eliminat echipa antrenată de Nicolae Dică din competiţie.

Dezamăgire mare înainte de Hermannstadt – FCSB

”Eu personal, din punctul acesta de vedere, sunt foarte dezamăgit. Este încă un adversar pentru noi faptul că mergem la Tg. Mureș. Am tot respectul pentru oamenii care se ocupă de organizare acolo pentru că ne dau tot sprijinul, dar din punct de vedere al spectatorilor ne simțim la orice meci ca în deplasare. Localnicii nu țin cu noi, țin întotdeauna cu adversarii. La un meci cu FCSB aici (la Sibiu n. r.) ați văzut cum a fost, a fost o atmosferă senzațională, ne-a dat energie.

Duminică, din păcate, nu știu dacă va fi așa. Nu știu dacă va fi stadionul plin, probabil va fi plin, dar nu pentru FC Hermannstadt. Va fi pentru FCSB, să-i vadă pe ei. E dureros ce se întâmplă, se tărăgănează lucrurile și acesta poate este unul dintre motivele pentru care ne-au scăpat victoriile printre degete, implicit punctele. Altfel ar fi fost toate meciurile”, a declarat antrenorul secund al celor de la AFC Hermannstadt, Eugen Beza, potrivit turnulsfatului.ro.

Dezamăgire la Hermannstadt înaine de meciul cu FCSB. Fază de joc din meciul de fotbal dintre FC Hermannstadt şi FCSB din sferturile Cupei României, disputat pe stadionul Municipal din Sibiu, joi, 1 martie 2018.
Dezamăgire la Hermannstadt înaine de meciul cu FCSB. Fază de joc din meciul de fotbal dintre FC Hermannstadt şi FCSB din sferturile Cupei României

Citeşte şi:

  • Nicolae Dică a ales fundaşii centrali pentru Hermannstadt – FCSB! Care e situaţia lui Bogdan Planic
  • Ştefan Blănaru, mesaj pentru Gigi Becali înainte de Hermannstadt – FCSB. “Sper ca interesul să rămână!”

Partida Hermannstadt – FCSB are loc la Târgu Mureş, pe Trans-Sil, de la ora 21:00, şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.