Dezamăgire la Mediaş: “Ne-a dăunat jocul din prea multe atingeri. Ne-am retras”

Adrian Dumitru   
in Fotbal intern
29/07/2016, 23:30
Dezamăgire la Mediaş: “Ne-a dăunat jocul din prea multe atingeri. Ne-am retras”

Gaz Metan Mediaş a clacat în faţa lui CSMS Iaşi, care nu a părut afectată în urma eliminării din Europa League. Antrenorul ardelenilor, Cristi Pustai,  a descoperit lacunele echipei care au dus la înfrîngerea categorică.

“Noi am venit să jucăm bine, însă în repriza secundă am făcut prea multe greşeli. Am fost dezorganizaţi, am pierdut zona centrală, ne-a dăunat jocul din prea multe atingeri. Mai avem mult de muncă”, a declarat tehnicianul ardelenilor.

Azdren Llullaku a avut un mesaj special pentru adversarii din Copou, atacantul evoluînd în sezonul trecut la formaţia moldoveană. “Am început meciul mai prost, dar ne-am revenit. Numai că în repriza secundă am fost dominaţi fizic. A contat că au avut şi un meci în plus faţă de noi. Le mulţumesc celor de la CSMS Iaşi pentru că mi-au dat posibilitatea să joc”, a declarat vîrful.

Acesta a fost completat de Mircea Axente. “Nu a ieşit aşa cum ne-am propus. Am venit să jucăm fotbal, dar a venit o execuţie care a rupt jocul. Nu am jucat şi a doua repriză la fel de bine, ne-am retras foarte mult şi am greşit. OBiectivul principal e să jucăm fiecare meci intens şi să depunem tot efortul”, a încheiat Axente.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×