Life

Dezamăgire mare pentru Dorian Popa. Ce a pățit artistul după colaborarea cu Abi Talent

20.07.2020 | 18:12
Dezamagire mare pentru Dorian Popa Ce a patit artistul dupa colaborarea cu Abi Talent
ADVERTISEMENT

Dorian Popa și Abi Talent și-au reglat conturile, și-au strâns mâna și au colaborat la o piesă de succes, însă actorul din „Sacrificiul” avea să fie dezamăgit chiar de proprii prieteni. Renumitul artist a povestit în emisiunea Xtra Night Show că unii dintre prietenii săi au fost supărați după colaborarea cu tânărul de 19 ani.

Fostul jurat de la „Next Star” de la Antena 1 a mărturisit că apariția piesei care nu a primit niciun nume a fost primită cu brațele deschise de fani, dar nu și de colegii de breaslă. Dorian Popa a pus punctul pe „i” și a declarat că prietenii nu i-au dat share la piesa cu Abi Talent.

ADVERTISEMENT

„Am avut discuții și în alte părți despre colaborarea mea cu Abi, am întrebat dacă deranjează și n-am primit niciun răspuns. Ulterior, am înțeles că a deranjat. Nu este problema mea”, a spus actorul, notează wowbiz.ro.

Dorian Popa, dezamăgit de prieteni după colaborarea cu Abi Talent

„Nu vreau să creadă oamenii că sunt ipocrit, eu pun punctul pe I. Nu puteam să nu menționez aceste lucruri, pentru că nu de puține ori îmi sună telefonul să-mi ceară să pun un Swipe Up.

ADVERTISEMENT

Liviu Teodorescu a fost singurul care a pus Swipe Up la piesa cu Abi”, a completat Dorian Popa, potrivit sursei menționate anterior.

Acesta a ținut să menționeze faptul că prietenia dintre el și vloggerul Selly nu a împiedicat apariția melodiei în colaborare cu Abi Talent, în ciuda faptului că cei doi tineri s-au „atacat” în repetate rânduri în mediul online. Cât despre conflictul dintre Abi Talent și Alex Velea, Dorian a precizat că a fost prins la mijloc.

ADVERTISEMENT

„Eu pe Selly îl apreciez pentru maturitatea lui. Important în viață, știu eu de la Doamne Doamne, este să iertăm și să le dăm oamenilor a doua șansă, pentru că oamenii greșesc.

În momentul în care am vorbit cu Selly despre colaborarea cu Abi, i-am spus că eu cu Abi mi-am reglat conturile și eu am înțeles ce-am greșit și ce-am permis să se întâmple în show-ul meu care l-a jignit în mod direct și l-a făcut să îndrepte spre mine o avalanșă.

ADVERTISEMENT

Abi a înțeles unde a forțat prea mult cu avalanșa lui, ne-am strâns mâna bărbătește, ceea ce este de apreciat de la un puști de 19 ani. În momentul ăla, Abi mi-a zis că are o piesă pentru noi, a mai spus îndrăgitul artist.

ADVERTISEMENT
Tags: