Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Dezamăgirea lui Andrei Burcă după eliminarea României de la EURO 2024: ”Că nu i-am putut face pe oameni să meargă acasă bucuroși”

Andrei Burcă s-a arătat dezamăgit de faptul că înfrângerea suferită de naționala României în optimi la EURO 2024 a pus capăt bucuriei suporterilor.
05.07.2024 | 18:39
Dezamagirea lui Andrei Burca dupa eliminarea Romaniei de la EURO 2024 Ca nu iam putut face pe oameni sa mearga acasa bucurosi
Andrei Burcă s-a arătat dezamăgit de faptul că înfrângerea suferită de naționala României în optimi la EURO 2024 a pus capăt bucuriei suporterilor. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

După ce și-au câștigat grupa, ”tricolorii” au pierdut în fața Olandei, scor 0-3, într-un meci controlat în majoritate de adversari. Delegația noastră a ajuns acasă în miez de noapte, iar jucătorii au fost așteptați de sute de fani la Mogoșoaia.

Andrei Burcă, concluzii după ce România a ajuns în optimi la EURO 2024

După ce s-au risipit emoțiile participării la EURO 2024, fundașul central al naționalei României, Andrei Burcă, a vorbit despre cea mai mare dezamăgire a sa și despre ce așteptări sunt acum la prima reprezentativă.

ADVERTISEMENT

”Ne bucurăm că am oferit aceste emoții românilor, că i-am făcut mândri să fim români, cred că duceam lipsă de așa ceva. Suntem și noi puțin supărați, că nu am reușit să-i încântăm și să trecem de Olanda.

Eu nu am realizat ce am reușit și cum am i-am făcut mândri pe români. Am aflat că nu mai circula nimeni pe străzi, pe la Cluj. Acest turneu final vine cu o responsabilitate uriașă, acum pretențiile sunt foarte ridicate, trebuie să progresăm și să facem lucruri mai importante pe viitor.

ADVERTISEMENT

A fost cea mai frumoasă perioadă din cariera mea și din viața mea. Au fost trăiri incredibile, totul a fost senzațional. La finalul meciului am fost mai mult supărat că nu i-am putut face pe oameni să meargă acasă bucuroși”, a declarat Burcă, la emisiunea ”La Măruță” de la Pro TV.

Burcă urmează să se căsătorească

În finalul intervenției, jucătorul în vârstă de 31 de ani a anunțat că în data de 16 iulie se va căsători cu iubita sa Mara-Iulia Cîmpean și îi pare că nu a putut să strice acest eveniment cu o calificare în finala EURO 2024.

ADVERTISEMENT

”Pe data de 16 iulie am programat nunta cu Mara. Evenimentul va avea loc la Cluj, la un restaurant. Am stabilit această dată dinainte de EURO și am decis această dată ca să fie după turneul final.

Știu că Ianis (n.r. – Ianis Hagi) are nunta programată pe 14 iulie. Da, ar fi trebuit să amâne dacă am fi ajuns să jucăm finala. Dar îmi pare rău că nu avem aceste probleme. Ambele evenimente, și al lui, și al meu, nu au de suferit”, a spus Andrei Burcă.

ADVERTISEMENT

Ajuns la final de contract cu formația saudită Al Okhdood, fundașul naționalei României este dorit de o altă echipă din zona Golfului. Baniyas Club din Emiratele Arabe Unite i-a trimis deja o ofertă lui Burcă și îl așteaptă la reunirea lotului din această lună dacă este de acord cu termenii.

ADVERTISEMENT
3,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „X solist” la meciul Spania - Germania de la EURO 2024
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Suprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici